Op zoek naar slimme sollicitatietips? Mijn boek ‘Neuromarketing voor sollicitanten’ is af!!

📍 Wist je dat je met zwaarder papier als zwaardere kandidaat wordt gezien? (Ja, je solliciteert vooral online, maar toch leuk voor die ene keer dat je iets print en meeneemt bijvoorbeeld)

📍 Wist je dat als er gelachen wordt in een groep, mensen intuïtief en automatisch eerst kijken naar degene met wie ze zich het meest verbonden voelen? Goed om te weten tijdens het netwerken!

📍 Wist je dat je met baard als man en met bril als vrouw op je profielfoto eerder wordt uitgenodigd voor een gesprek? We doen overigens ook massaal niet wat we zeggen en zeggen niet wat we doen. Maar 5 procent (of minder) van onze keuzes is bewust.

Al dat soort bizarre, leuke en schokkende kleine feitjes uit onderzoeken heb ik voor je gebundeld in 1 klein boekje. Tips en inzichten om beter te netwerken, te solliciteren en natuurlijk om online toe te kunnen passen. Ik schreef het vooral om je bewust te maken van de invloed van je het oerbrein op beslissingen.

Dat boek is nu voor de aller allerlaatste keer klaar. Niks meer aan te doen behalve wachten totdat het gedrukt is. Wat is ‘ie leuk leesbaar geworden. Ik kan er nog steeds met plezier doorheen lezen.

Bestel hem hier, voor maar € 15: https://lnkd.in/gXpejxm

Boekinformatie ‘Je bent aangenomen’

Wat als je precies weet hoe je het effectiefste cv opstelt en als je inzicht hebt in wat de juiste woorden zijn om in je sollicitatiebrief te zetten? Dan moet solliciteren toch een stuk eenvoudiger zijn!

In dit boek laat Fiona Kloosterman zien hoe kennis uit de neuromarketing kan worden ingezet bij het vinden van een nieuwe baan. Bij neuromarketing worden technieken en inzichten uit de neurowetenschap toegepast op het terrein van marketing. Op praktische wijze bespreekt ze een aantal neuromarketingonderzoeken, zodat de lezer de bevindingen hieruit direct kan toepassen bij zijn sollicitaties.

Ben je journalist of redacteur? Ik ben, zeker bij spoedvragen, het best te bereiken per app of mobiel: 06-54607569.