Fiona, als eigenaar van PintaPeople, gelooft in werken met andere ondernemers. Kijken wat past bij je vraag en daar de beste mensen bij vinden. Mensen die werken met passie en het beste uit je willen halen. Zo kunnen we alles aan: van individuele vraagstukken tot grote projecten.

yvette ↳ Yvette Wolterinck ((profiel)fotografe, Den Haag)

maakt de meest geweldige profielfoto’s en foto’s voor je website. Ook als je niet fotogeniek bent of zo’n camera voor je neus maar niks vindt. Alle profielfoto’s van Fiona en vele van haar klanten zijn door haar gemaakt. Yvette’s foto zit standaard in het personal branding traject.

 ↳ Barend van Zon (videoportretten, Amsterdam)

van Profilm, voor een mooi zwart/wit personal branding videoportret dat recht doet aan wie je bent en waar je voor staat!

 ↳ Ellen van Onselen van Elburg (On- & offline grafisch ontwerper, Den Haag)

van Evodesign, ze is supercreatief en is online en offline grafisch ontwerper die beeld geeft bij je eigen strategie of onderneming.

britt ↳ Britt van Capelleveen (online recruitment en sourcing expert, Amsterdam)

weet echt alles over online recruitment, is een kei in LinkedIn search en is adviseur e-recruitment en geeft trainingen recruitment met sociale media. Met Britt geeft Fiona landelijk online recruitment trainingen voor recruiters, HRM’ers en intercedenten. Fiona richt zich de eerste dag op personal branding en social media profileren, Britt de tweede dag op de LinkedIn recruiter seat, advanced zoeken en binden van kandidaten.

  Lia Bijkerk (online business assistant) 

van Maid of Nature kan je wel eens aan de telefoon krijgen of een mailtje van ontvangen. Ze neemt namelijk een deel van de klantcontacten en backoffice uit handen.

↳ Peter Verweij (belastingadvies en administratie)

van PGW doet de boekhouding en aangifte.

↳ Herco Lim 

van Digitale zaken zorgt dat de website draait.

 Fiona Kloosterman (personal branding coach-trainer)

is eigenaar van PintaPeople en personal branding coach en trainer. Ze heeft een achtergrond in coaching, healing, spiritualiteit, is op dit moment in opleiding tot lichaamsgericht therapeut en combineert dat met laatste kennis en kunde op het gebied van de arbeidsmarkt, ondernemen, storytelling, neuromarketing en personal branding. Alle eerste (aan)vragen en komen bij haar of Lia terecht.

Verder werkt PintaPeople met een aantal vaste partners, zoals oa Pearson, ivm psychologische testen/vragenlijsten.

Samenwerking

Ben je een succesvol zelfstandig social media expert (trainer, coach, adviseur, marcom professional), maar loop je met je cliënten tegen ‘onderstroom’ vraagstukken aan (ze komen maar niet in actie, er zijn persoonlijke thema’s?), neem dan contact op, wellicht kunnen we samenwerken.

PintaPeople inschakelen?

Stuur een berichtje via het contactformulier of bel/app Fiona: 06-54607569