Fiona, als eigenaar van PintaPeople, gelooft in werken met andere ondernemers. Kijken wat past bij je vraag en daar de beste mensen bij vinden. Mensen die werken met passie en het beste uit je willen halen. Zo kunnen we alles aan: van individuele vraagstukken tot grote projecten.

 ↳ Susanna Reuhl (burn-out en loopbaancoach, Den Haag)

is vanaf het eerste uur trouw partner van PintaPeople en gespecialiseerd in burn-out vraagstukken.

yvette ↳ Yvette Wolterinck ((profiel)fotografe, Den Haag)

maakt de meest geweldige profielfoto’s en foto’s voor je website. Ook als je niet fotogeniek bent of zo’n camera voor je neus maar niks vindt. Alle profielfoto’s van Fiona en vele van haar klanten zijn door haar gemaakt. Yvette’s foto zit standaard in het personal branding traject.

 ↳ Barend van Zon (videoportretten, Amsterdam)

van Profilm, voor een mooi zwart/wit personal branding videoportret dat recht doet aan wie je bent en waar je voor staat!

 ↳ Ellen van Onselen van Elburg (On- & offline grafisch ontwerper, Den Haag)

van Evodesign, ze is supercreatief en is online en offline grafisch ontwerper die beeld geeft bij je eigen strategie of onderneming.

  Lia Bijkerk (online business assistant) 

van Maid of Nature kan je wel eens aan de telefoon krijgen of een mailtje van ontvangen. Ze neemt namelijk een deel van de klantcontacten en backoffice uit handen.

↳ Peter Verweij (belastingadvies en administratie)

van PGW doet de boekhouding en aangifte.

↳ Herco Lim 

van Digitale zaken zorgt dat de website draait.

 Fiona Kloosterman (persoonlijk leiderschap coach-trainer)

is eigenaar van PintaPeople en persoonlijk leiderschap coach en trainer. Ze heeft een achtergrond in coaching, healing, spiritualiteit, is op dit moment in opleiding tot lichaamsgericht therapeut en combineert dat met laatste kennis en kunde op het gebied van de arbeidsmarkt, ondernemen, storytelling, neuromarketing en personal branding. Alle eerste (aan)vragen en komen bij haar of Lia terecht.

Verder werkt PintaPeople met een aantal vaste partners, zoals oa Pearson, ivm psychologische testen/vragenlijsten.

PintaPeople inschakelen?

Stuur een berichtje via het contactformulier of bel/app Fiona: 06-54607569