Fiona-Files 1: Hoe moet ik vloggen – interview met Farbod

Hoe moet ik vloggen? Vroeg ik mezelf hardop af in video nummer 1. “Eerst maar eens wat mensen interviewen die er verstand van hebben”. In deze Youtube dus vlogtips! Ik interview als eerste maar eens Farbod (www.farbod.nl), cabaretier. Bekijk hier de Youtube.


Wat vind ik zelf van deze video?

Na afloop had ik natuurlijk 1001 aandachtspunten voor mezelf en merkte ik oa dat het geluid blijkbaar niet heeft opgenomen, maar ik heb besloten de video toch te plaatsen. Volgende keer goed op letten. Veel oefenen is de kracht van het leren. Gewoon doorgaan 🙂

Wie werkten er mee?

De video is geëdit door Roel
De foto’s in het beginfragment (en vrijwel alle andere portretten die je online van me tegenkomt) zijn gemaakt door Yvette
Farbod is hier te vinden

Fiona-Files?

De naam Fiona-Files is geïnspireerd op The X-Files, waar ze zaken oplossen en daarbij wetenschap en spiritualiteit combineren. Dat wil ik ook op het gebied van jouw carrière doen! In de Fiona-Files onderzoek ik natuurlijk hoe te vloggen en beantwoord ik daarna allerlei vragen die je kunt hebben over je loopbaan, het maken van de juiste keuzes in je carrière, het halen van je zakelijke doelen.

Vragen of wil je een thema besproken hebben? Stuur een bericht naar 06-54607569, f.kloosterman@pintapeople.com of via elk ander social media kanaal. Vergeet niet op mijn Youtube kanaal te abboneren! Dank voor het kijken!

Fiona

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *