Fiona-Files 2: Hoe monteer je nou zo’n vlogvideo?

 

Hoe monteer je nou eigenlijk zo’n video? En zijn er nog andere video-tips? Ik vraag het in deze video aan Roel, van vdBaanmedia. Hij edit mijn video’s en maakte ook het korte introfilmpje wat je in de eerste paar seconden ziet. Ik ben hem heel erg dankbaar voor al zijn hulp!

Achtergrond

Ik vond het leuk eens een experiment te doen waarbij ik niet alleen maar op een stoel zat en Roel vanuit zijn eigen werkplek antwoord gaf. Dat zie je hier dus.
Note to self: De microfoon die ik hier gebruikte was nog steeds niet goed genoeg, voor deze ruimte althans. De dasspeld mic die ik al een tijdje in bezit heb had hier nog geen verlengsnoer en die haalde de camera niet. En ik kreeg op Twitter commentaar op mijn veelvuldig EH gebruik. Hahaha. Toestand toestand. Maar ik blijf gewoon experimenteren en ik blijf ze gewoon online zetten. Volgende keer beter 😉

De video is dus geëdit door: http://www.vdbaan-media.nl/
De foto’s in het beginfragment (en vrijwel alle andere portretten die je online van me tegenkomt) zijn gemaakt door: http://www.profielfotograaf.com
De site van PintaPeople: https://www.pintapeople.com

De naam Fiona-Files is geïnspireerd op The X-Files, waar ze zaken oplossen en daarbij wetenschap en spiritualiteit combineren. Dat wil ik ook op het gebied van jouw carrière doen! In de Fiona-Files onderzoek ik natuurlijk hoe te vloggen en beantwoord ik daarna allerlei vragen die je kunt hebben over je loopbaan, het maken van de juiste keuzes in je carrière, het halen van je zakelijke doelen.

Vragen of wil je een thema besproken hebben? Stuur een bericht naar 06-54607569, f.kloosterman@pintapeople.com of via elk ander social media kanaal. Dank voor het kijken!

Fiona