Jij bent de laatste tijd meer bezig met lifecoaching toch?

“Jij bent de laatste tijd meer bezig met lifecoaching toch?” Zegt een collega coach tegen me op Instagram. Ze was niet de eerste die dat zei, het raakte me. Potverdikkie.. Ik sla blijkbaar iets teveel door naar de zachte kant in mijn online branding.

Ik denk terug aan mijn tijd als Twitterjuf, de overstap naar LinkedIn trainingen en de vier boeken die ik schreef over de ‘harde’ kant van het personal branding vak.

De laatste jaren verdiepte ik inderdaad en hield ik me meer bezig met gedragsverandering. Ik deed een deep dive in het onbewuste en experimenteerde op vlakken waar de meeste mensen zich niet aan wagen. Twee jaar lang verdiepte ik me oa in leiderschap maar ook in de wereld van chakra’s, healing en energiewerk. De laatste drie jaar verdiepte ik me in het prachtige vakgebied van lichaamsgerichte psychotherapie.

Maar de concrete actie en fijne korte vlotte personal branding tips bleven. Ik hou ervan! Laptop open, cv op tafel, storytelling, neuromarketing, netwerken en Google is your friend. Ik help tot op de dag van vandaag dus nog steeds werkzoekenden, ondernemers en mensen die zich willen profileren binnen hun bedrijf met o.a. LinkedIn training, cv coaching en loopbaan/netwerktraining. En heb inmiddels daarnaast natuurlijk een team om me heen verzameld aan prachtige mensen die dat ook doen.

Dus als je me vraagt wat ik doe, dan is dat nog steeds hetzelfde, maar dan met extra verdiepend element: Persoonlijk leiderschap. Leiding geven aan jezelf staat aan de basis van Personal branding. Ik kan (wij kunnen!) veel mooie tips geven, maar het écht gaan doen is een tweede. Belemmeringen, aannames, oordelen. We helpen je erdoor heen te breken zodat je voor jezelf kunt gaan staan. Zakelijk en privé. We helpen je weten wat je wil en niet wil en dat op een heldere manier te communiceren naar je omgeving. Hoe gaaf is dat.

Dus als jij nou echt iets anders wil in leven of werk, kom dan lekker naar ons. We helpen je ’tot het gaatje en er doorheen’. Beloofd.

Fiona Kloosterman is eigenaar van PintaPeople en expert in persoonlijk leiderschap en personal branding. Ze schreef 4 boeken over deze onderwerpen, de vijfde is in de maak.