Vloggen? Ingrid Keestra durfde

Bonjour! Hier Ingrid Keestra (die rooie rechtsboven dus), werkzoekend als gedreven marketeer, op HBO-niveau in oost-Nederland.

Ik volgde Fiona Kloosterman al tijden op Twitter en reageerde daar op haar oproep voor een project waarin zij werkzoekende bloggers & volgers wilde begeleiden.

Zelf dacht ik vooral te willen bloggen (daar had ik al ervaring in en in geschreven taal voelde ik me lekker veilig :-)), maar Fiona overtuigde me ervan dat ik gewoon moest gaan vloggen. Zeker uit mijn comfortzone, doodeng, maar ook heel mooi en een waardevolle toevoeging aan mijn communicatie bleek al snel!

We hadden een goede en gezellige kick-off bij Fiona en gingen daarna aan de slag. Met groeiend zelfvertrouwen dankzij haar waardevolle tips. Onderling stimuleerden we elkaar steeds in onze Facebookgroep, wisselden tips en opbouwende kritiek uit en lachten samen wat af in ons leerproces!

Bekijk hier twee van mijn vlogs:

  1. de eerste gaat over mezelf, een sollicitatievideo, in de vorm van een Leer-Ingrid-Keestra-beter-kennen-alfabet!
  2. de tweede gaat over mijn eventmanagerschap bij stichting DeBroekriem

Wil je me spreken nadat je mijn filmpjes zag? Of heb je een donders goede tip voor me?
Je bent van harte welkom om me te bellen op 06- 13 100 617.

Au revoir!
Ingrid Keestra