Fiona-Files 3: Vlogje met 1 simpele loopbaanvraag

Dat vloggen is me wat. Hierbij een nieuwe Fiona-Files 😉 Veel plezier!


Wie werkten er mee?

De video is geëdit door Roel

Fiona-Files?

De naam Fiona-Files is geïnspireerd op The X-Files, waar ze zaken oplossen en daarbij wetenschap en spiritualiteit combineren. Dat wil ik ook op het gebied van jouw carrière doen! In de Fiona-Files onderzoek ik natuurlijk hoe te vloggen en beantwoord ik daarna allerlei vragen die je kunt hebben over je loopbaan, het maken van de juiste keuzes in je carrière, het halen van je zakelijke doelen.

Vragen of wil je een thema besproken hebben? Stuur een bericht naar 06-54607569, f.kloosterman@pintapeople.com of via elk ander social media kanaal. Vergeet niet op mijn Youtube kanaal te abboneren! Dank voor het kijken!

Fiona