De personal branding en LinkedIn 3-daagse training is een feit!

Het is zover! De open training is een feit. Al heel lang wil ik open trainingen organiseren en vanaf begin volgend jaar ga ik dat ook echt doen.

Een keer in de 2 maanden een training, waar iedereen die meer zelfkennis zoekt en dat wil vertalen naar oprecht authentiek profileren zich kan aanmelden. De belangrijkste ingrediënten uit mijn 10 jaar ondernemen, coachen en training gebundeld in 3 dagen training. Drie leerzame dagen over jou en hoe je jezelf woord en beeld geeft op social media, in dit geval LinkedIn als belangrijkste zakelijke kanaal. Je vragen over andere social media kanalen mogen ook ingebracht worden.

Het is dus eigenlijk alles wat je in een normaal loopbaantraject tegenkomt, maar dan samen met een groep. Een programma op z’n Fiona’s, dus een mooie mix van personal branding, psychologie, storytelling, neuromarketing, energiewerk, de natuur en social media marketing (LinkedIn). Gewoon lekker laagdrempelig, humorvol en energiek, soms emotioneel wellicht en met een vleugje stilte.  We gaan 2 dagen de diepte in en zullen dat de laatste dag, zoals je dat van me gewend bent lekker praktisch vertalen. Je leert dus jezelf kennen én je gaat aan naar huis met de nodige LinkedIn kennis en kunde.

Het vinden van een locatie had even wat voeten in de aarde, omdat ik graag een inspirerende charmante en niet al te massale plek wil, waar we ook naar buiten kunnen. Maar waar we óók nog eens lekker achter de laptop kunnen werken. Én waar mensen eventueel kunnen overnachten en het eten heerlijk is. Die combinatie was niet geheel vanzelfsprekend. Uiteindelijk kozen we voor Ophodenpijl en Ophodenpijl voor ons.

Ik heb er zin in!

Voel je welkom om mee te doen op onderstaande data.

Wanneer?

  • 3, 4 en 5 januari 2019 (vol!)
  • 14, 15 en 16 maart 2019
  • 9, 10 en 11 mei 2019
  • 4, 5 en 6 juli 2019

Ze gaan door bij 5 deelnemers en het maximum is 12 deelnemers.

Meer informatie

Hier vind je meer informatie over het programma

Heb je vragen? Stuur dan even een berichtje