De invloed van je jeugd

Als Expatkind opgroeien in Indonesië, Oman, Venezuela en Assen, dat was mooi, anders dan een gemiddelde jeugd en een hele ervaring op zich. Net zo interessant is het om te weten wat het me gebracht heeft, geleerd heeft en wat dat betekende voor mijn carrière en leven;

Dit weekend stond er een interview met me over mijn jeugd als expatkind in het blad Margriet.

Terug naar jou. Weet jij welke invloed jouw jeugd heeft gehad op dat wat je nu doet? Privé en in je carrière? Hoe heeft jouw jeugd je als mens gevormd. Wat zijn de kwaliteiten die eruit voort kwamen? Welke vaardigheden heb je erdoor ontwikkeld?

Hulp erbij nodig of ben je zelf expatkind/third culture kind en ben jij net als ik een aantal jaren terug ook op zoek naar je ’thuis’ en je ‘wortels’? Give me a call of app, ik help graag. 06-54607569