Doe je ook mee met de carrière-intensive training waar je écht iets aan hebt?
Dag 1: Wat wil ik in werk of onderneming?
Dag 2: Wat houdt me (nog) tegen?
Dag 3: Vertaalslag naar LinkedIn

Als ze je niet kennen (en als jij jezelf niet kent), kunnen ze ook niet voor je kiezen. Leer jezelf beter kennen en vertaal dat op dag 3 naar concrete online LinkedIn acties.

De trainer

Fiona Kloosterman, eigenaar van PintaPeople, is loopbaanexpert en hoofdtrainer tijdens deze 3 dagen. Ze is opgeleid als coach, trainer en personal branding strateeg en begeleidde inmiddels honderden mensen succesvol naar resultaat. Ze bezit een grote mate van loopbaanexpertise, arbeidsmarktkennis, kennis van neuromarketing, social media marketing, sollicitatie- en netwerktechnieken. Fiona schreef 4 goedlopende boeken op deze thema’s en wordt regelmatig door de pers benaderd. Daarnaast is ze opgeleid als coach, energiewerker en in opleiding tot lichaamsgericht psychotherapeut, om mensen bij alle (ook diepliggende) facetten van hun personal branding vraagstuk te kunnen begeleiden naar resultaat.

Wat kan je verwachten?

Een verdiepende training waarin je veel elementen uit het normale loopbaan- of personal branding coachingstraject tegenkomt, maar dan samen met een groep en op een prachtige sfeervolle locatie. Van binnen naar buiten: Je gaat twee dagen op zoek naar (of maakt contact met) het diepste van je kern om vervolgens de weg weer terug naar buiten te maken: Het contact met anderen, de vertaalslag naar je verhaal op LinkedIn. 

Net even buiten je comfortzone, confronterend, liefdevol, humorvol en energiek en met een vleugje stilte. Twee dagen de diepte in en de laatste dag ‘plat slaan’: praktisch online vertalen.

Dag 1 en 2
Hoe beter jij jezelf kent, hoe beter je dat naar buiten toe kunt vertalen naar woord en beeld. Tijdens de eerste twee dagen is het doel dus: Zelfkennis. Je denkt door middel van verschillende oefeningen (individueel en met de groep) en een enkele meditatie na over je verlangens, dromen en wensen in je carrière en daarbuiten.
-Wat wil je nu écht in werk, nu en op de lange termijn?
-Wie ben je en wat zijn je belemmeringen, wat houdt je (eventueel) tegen?
-Patronen onder de loep.

Dag 3
Op dag drie maak je de concrete vertaalslag naar een online verhaal, je werkt achter je eigen laptop aan je online personal brand op LinkedIn.
-Presentatie personal branding trends
-Profiel en de belangrijkste LinkedIn instellingen
-Goed zoeken van doelgroep en eventueel vacatures met Boolean Search
-Binden en boeien van je ‘doelgroep’
-Dagelijks resultaat met LinkedIn. Hoe zorg je dat je LinkedIn echt succesvol in kunt zetten?
-Heb je vragen over andere social media kanalen? Breng ze vooral in.
-Je leert jezelf en je (onbewuste) verlangens kennen, dat om te zetten naar iets concreets én je gaat aan naar huis met de nodige LinkedIn kennis en kunde, zodat je succesvol kunt blijven werken aan je toekomst.

Je resultaten na deze training

-Je bent je meer bewust van wat je wil en wie je bent
-Je doorbreekt patronen die je in weg van het zetten van een volgende stap en actief profileren kunnen staan
-Je hebt een eerste aanzet in duurzame gedragsverandering gemaakt
-Je hebt een eerste aanzet gegeven in het verwoorden en zichtbaar maken van jezelf in positieve zin naar je doelgroep
-Je hebt een effectieve vertaalslag gemaakt naar je LinkedIn profiel
-Je hebt kennis van de dagelijkse toepassing van effectief, doelgericht LinkedIn gebruik en een eerste aanzet gegeven in het toepassen
-Je hebt praktische tips gekregen over online en offline personal branding, netwerken en profileren met inzet van LinkedIn.

Instapeis

  • De training is op HBO+ nivo, wat ook door werkervaring verkregen kan worden.
  • Je dient de bereidheid te hebben om zelfonderzoek te doen.
  • Zowel beginnend als gevorderd LinkedIn gebruikers zijn welkom, de ervaring leert dat ook gevorderd LinkedIn gebruikers deze training ook als nuttig en leerzaam beoordelen.

Belangrijk: Neem je laptop, lader en (op zijn minst basis) LinkedIn profiel met username en wachtwoord mee.

Deelname bijdrage

Je investering voor de 3 dagen is slechts € 480,- ex btw per persoon voor 3 dagen van 10.00 tot ca 17.00 uur, inclusief biologische broodjes- en soeplunch, koffie en thee. Parkeren is gratis. Eventuele bijkomende kosten zijn de overnachtingskosten in de naastgelegen herberg (zelf te reserveren) en de door jezelf aan de bar bestelde versnaperingen.

Locatie

De locatie is met zorg uitgekozen en is Ophodenpijl in Schipluiden geworden (tussen Den Haag en Rotterdam). Geen steriele trainingslocatie maar een mooi oud gebouw met een verhaal. De filosofie van Ophodenpijl is ontdekken, ontmoeten en ontwikkelen, precies passend bij ons programma.

Voor wie van ver komt, er kan eventueel in de naastgelegen herberg van Ophodenpijl overnacht worden.

Wat anderen zeggen

Ondernemer: Het voelde als een retraite. Ik heb er echt iets aan gehad. Ik heb opeens geen hoofdpijn meer ook.

Ondernemer: Heerlijk om onder jouw bezielde leiding te duiken in wie ik ben, waar ik voor sta en waar ik naartoe wil. Een hele dikke pluim voor je integere, warme en liefdevolle aandacht.

Medewerker corporate: Wat een fijne drie dagen. dit komt voor mij echt op het juiste moment. Ik ben klaar voor ‘the new me’. Ik heb weer zin in een leuke nieuwe baan en sta krachtiger in mijn gevoel door deze drie dagen.

Zelfstandig HR Adviseur: Na een driedaagse training personal branding op een prachtige locatie ben ik nog aan het nagenieten. In drie dagen ‘van binnen naar buiten’. Wat wil ik bereiken en hoe ga ik dat doen? Door eerst twee dagen een antwoord op deze vraag te formuleren, met elkaar, door middel van verschillende oefeningen, gingen we vervolgens praktisch aan de slag achter de laptop en leerden we over de wereld van LinkedIn en hoe ons daarop te profileren. Fiona geeft de training met hart en ziel. Weet tot de kern te komen en blijven. Een aanrader dus! NB: Het aantal zoekopdrachten waarin ik verscheen is na de training en aanpassing verzesvoudigd!

Loopbaancoach: Heel bijzonder om mee te maken! Fiona is naast meester in het naar boven halen van verborgen verlangens en wensen en dat wat je belemmert om in actie te komen, ook als LinkedIn juf een meester in het praktisch vertalen naar LinkedIn. Heel waardevol en ik kan deze training dan ook van harte aanbevelen!

Accountmanager: Het was een geslaagde cursus, een mooie combinatie van hard en zacht. Een aanrader! Dank je wel, Fiona

Ga hier naar het Facebook event