Nieuw: Workshop Neuromarketing voor loopbaanprofessionals en sollicitanten

Recruiters dénken dat ze hele bewuste keuzes maken. Toch is dat niet zo. Recruiters zijn net mensen en de meeste beslissingen blijken wij mensen onbewust te nemen. Maar liefst 95% van de beslissingen wordt namelijk in het onbewuste brein gemaakt en dus maar 5% in het bewuste brein!

Neuromarketing voor loopbaanprofessionals & sollicitanten

Neuromarketing is een heel jong vakgebied, waar inzichten en technieken uit neurowetenschap worden toegepast in marketing. Tijdens deze bijzondere workshop laat ik je graag zien wat Neuromarketing-onderzoek ons als loopbaanprofessional of sollicitant kan leren over de werking van het onbewuste brein, doorspekt met allerlei neuromarketing onderzoeken. Wist je bijvoorbeeld dat je op zwaarder papier als zwaardere sollicitant wordt gezien? En dat je met baard meer kans maakt op werk? Wist je dat er maar 6 seconden naar je cv gekeken wordt? En dat een praatje pot in je gesprek je kan helpen om die baan te veroveren? Dit en meer onderzoeken komen aan de orde. Opdat je naar huis gaat met het verwarrende besef dat er zoveel meer meespeelt dan je tot nu toe dacht.

Waarom Neuromarketing?

Daar zat ik, vorig jaar, me verdiepend in de wondere wereld van de Neuromarketing. Hoe kon ik niet enthousiast raken over dit onderwerp! Verschillende geweldige professoren en experts trokken aan mijn neus voorbij in een opleiding Neuromarketing. Dit moeten sollicitanten weten! Ik kon niet stoppen met die gedachte. Dat was het startpunt van een zoektocht naar neuromarketing-onderzoeken die voor sollicitanten bruikbaar zouden zijn. Zodat ook sollicitanten toegang krijgen tot deze bijzondere materie en de mogelijkheid hebben om te experimenteren ermee. En meer te leren over de werking van het brein, toegepast op jobmarketing.

De opkomst van de neurosollicitant

Een workshop Neuromarketing reserveren of meer informatie?

workshop neuromarketing voor sollicitanten

Neem contact op via info@pintapeople.com of app/bel 06-54607569

Over het bijbehorende boek: ‘Je bent aangenomen!’

Fiona Stroop_Aangenomen_22.09.2015.indd Wat als je precies weet hoe je het effectiefste cv opstelt en als je inzicht hebt in wat de juiste woorden zijn om in je sollicitatiebrief te zetten? Dan moet solliciteren toch een stuk eenvoudiger zijn! In dit boek laat Fiona Kloosterman zien hoe kennis uit de neuromarketing kan worden ingezet bij het vinden van een nieuwe baan. Bij neuromarketing worden technieken en inzichten uit de neurowetenschap toegepast op het terrein van marketing. Op praktische wijze bespreekt ze een aantal neuromarketingonderzoeken, zodat de lezer de bevindingen hieruit direct kan toepassen bij zijn sollicitaties.

Reserveer een exemplaar hier. De verschijningsdatum is overigens later dan half mei.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *