Je eigen stem op je LinkedIn profiel met de StEmbedder

Heb jij al een StEmbedder?

De laatste trend in online personal branding! Een unieke en nieuwe manier om je te onderscheiden op LinkedIn vond ik bij Jan Pieter Geersing. Een ex omroepman en geweldige audio specialist bij wie je je eigen LinkedIn profiel kan laten voorzien van je eigen geluidsopname. Laat maar eens horen wat je te vertellen hebt! Een opvallende en onderscheidende manier om jezelf te branden. Met een inhoudelijk sterke tekst, de toon die klopt met de persoon die je bent en goed verstaanbaar. 

Hoe gaat het in zijn werk?

Weet je al wat je wil zeggen? Je mailt hem of mij de originele tekst. Daarna ontvang je eventuele tips voor aanpassingen. Je gaat vervolgens in de studio inspreken om er samen een mooie opname van te maken. Wil je er muziek bij? Of een favoriet sfeergeluid, bijvoorbeeld van de zee, vogels of het gebrom van een stoere auto? Of wat dacht je van een eigen quiz? Er is zoveel mogelijk, jij mag het zeggen!

Prijs voor de Stem-bedder  is 99 euro ex BTW. En let op: Klanten van PintaPeople krijgen 10% korting op deze prijs! De prijs voor de Stem-bedder met extra geluid (muziek, vogels etc) is in overleg.

Weet je het nog niet? 1 individuele kennissessie om je boodschap helder te krijgen is genoeg. In deze sessie zal je tevens LinkedIn tips op maat krijgen en meteen toepassen op je profiel. Met de tekst maak je vervolgens een afspraak om de Stembedder op te nemen.

Vraag hem aan via het contactformulier

Je kunt je ook opgeven voor een workshop

Door ons opgenomen voorbeelden van #stembedders

 

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *