Gratis PintaPeople Zoom en Live Antistress persoonlijk leiderschap sessies

Wil je aan de slag met persoonlijk leiderschap? Effectief persoonlijk leiderschap kan echt niet zonder goed contact met je lijf (de signalen waarnemen, interpreteren en toepassen) en ontspanning .. Daarom heb ik de antistress en bodyscan Zoomsessies in het leven geroepen. Opdat je weer even in contact met je lijf kunt komen en ervaart waar je eventueel nog iets te doen hebt. Elke keer met een ander thema.

Wanneer kan ik meedoen met deze gratis sessies?

De volgende zijn op…

  • 8/8/2020 is er geen digisessie, maar een ZomerZoom-LIVE om 11 uur, we verzamelen bij het monument op de Waalsdorpervlakte hier in Den Haag. Meld je wel even aan met een appje of mailtje, anders heb ik een Covid-veiligheidsissue. Duur: Een uurtje.
  • 29/8/2020 is er ook geen digisessie, maar een ZomerZoom-LIVE om 11 uur, we verzamelen bij het monument op de Waalsdorpervlakte hier in Den Haag. Meld je wel even aan met een appje of mailtje, anders heb ik een Covid-veiligheidsissue. Duur: Een uurtje.
  • 12/9/2020 is de volgende Zoomsessie, ook weer om 11 uur. De link naar dit event is op te vragen bij mij.

Na de sessie van 12 september zal ik evalueren wat ik met de sessies wil doen. Tot die tijd zijn ze gratis en vrij toegankelijk voor iedereen.

Antistress Zoom? Wat gaan we doen?

Voor wie zelden Zoom gebruikt leg ik uit wat we gaan doen:

We starten allemaal met camera aan en mic uit. Na de opening doen we een oefening die telkens wisselt, soms in contact met elkaar (en even je mic aan) en soms alleen. Daarna mag je eventueel ook je beeld uitzetten en doe ik een rustige bodyscan met toelichting per segment, zodat je werkelijk de signalen van je lijf kan gaan ervaren. We eindigen weer met camera en mic aan. Gezamenlijk. En dan mag je eventueel kort iets delen. Ik sluit af met een gedicht. Daarna gaan we opgeladen het weekend in.

Alles is goed tijdens deze Zoom sessies. Voel je vooral welkom, vrij en relaxed om wel of niet mee te doen.

De Zoom live zullen ongeveer van een zelfde orde zijn.

Hoe doe je mee met deze gratis Zoomsessies?

De digi Zoomsessies: Stuur een whatsapp naar mij, Fiona, op 06-54607560. Dan ontvang je van mij de Zoom link waarmee je kunt deelnemen. Je belandt dan in de wachtkamer. Om 11 uur zal ik degenen die er zijn allemaal tegelijk binnen laten en starten we.

Heb je nog nooit meegedaan met Zoom? Download dan vast de Zoom app en probeer of je geluid en camera het doen, met een huisgenoot of vriend(in). Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Op de zaterdagen verwacht ik meerdere mensen dus kan ik je helaas niet individueel begeleiden met verbinden van camera of geluid. Een troost: 9 van de 10 keer gaat het gewoon goed, ook bij nieuwkomers! 😉

LET OP: Zorg dat je op tijd bent. Na aanvang kan ik geen mensen meer uit de wachtkamer halen.

Tijdsduur van de sessie: Ca. 3 kwartier/ 1 uur.

De ZomerZoom-live sessies: Ben je nieuw? Meld je even kort aan aan bij mij, Fiona. Een mailtje of appje naar 06-54607569 volstaat. Ben je al eens eerder geweest naar een Zoom online, dan hoef je je niet aan te melden.

Tijdsduur van de sessie: Ca. 1 uur.

Fiona Kloosterman is eigenaar van PintaPeople en expert in persoonlijk leiderschap en personal branding. 15 jaar geleden begon ze als loopbaancoach en social media juf en schreef 4 boeken over deze onderwerpen. Omdat tips maar een beperkte houdbaar hebben, verdiepte haar werk na een gedegen opleiding zich steeds meer naar leiderschap en gedragsbeïnvloeding en begeleidt ze ook mensen die leiding in leven en loopbaan willen nemen.