Doe mee aan de open Zoom workshop over sollicitatiestress

Word je elke keer voor en tijdens een sollicitatie zenuwachtig? Waardoor je net wat onhandig uit de verf komt? Niet effectief in het moment kan zijn? Doe dan nu mee aan de nieuwe open Zoom workshop aan over sollicitatiestress.

20 november van 10-12 op Zoom

Deelname: 150 ex btw

In deze workshop Omgaan met Sollicitatiestress leer ik je beter samenwerken met je lijf. Ik leg uit hoe je zenuwstelsel werkt, welke mechanismen het kent, ik leer je je lijf voelen en help je signalen vertalen en leer je hoe je er met passende lichaamsoefeningen op kunt inspelen om de stress te minimaliseren 🥳

Biecht: Ik weet zelf hoe spannend het is om in ‘het licht’ te stappen en ervaar deze week weer letterlijk aan den lijve hoe ik mijn interne spanning voel toenemen nu mijn deelname aan First Dates dichterbij komt. Afgaan voor het oog van de natie wil niemand, ik ook niet. En mijn lijf ook niet! Dus werk ik deze week zelf nog beter samen met mijn lijf om de stress te doorvoelen.

Wil jij ook weten waarom je spanning voelt, hoe je zenuwstelsel werkt en hoe je je spanning kunt verminderen?

Doe dan mee dan leer ik het je. Stuur me simpelweg een bericht om deel te kunnen nemen.