Durf jij jezelf te laten zien?

Contact. Echt contact. En aandacht. Dat zoeken we eigenlijk allemaal. Brene vertelt ons in onderstaande ge-wel-dige Ted dat schaamte ons weerhoudt van het onszelf helemaal zichtbaar maken. Weerhoudt van ons kwetsbaar op te stellen. Authenticiteit is helemaal van nu, bijna een voorwaarde geworden geworden om contact te hebben. Hoog tijd om je erin te verdiepen. Ga er rustig voor zitten en kijk hem helemaal uit.

The power of vulnerability, Brene Brown (2011)

The more afraid we are, the more vulnerable we are, the more afraid we are..

Terug naar jou. Zeg eens eerlijk? Wanneer heb je voor het laatst op je werk écht contact gezocht? De moed gehad om imperfect te zijn? Je kwetsbaar op te stellen? En jezelf echt laten zien?

Klaar om het te ontdekken, jezelf te ontdekken? We kunnen je helpen reflecteren. De deur staat altijd open voor een gratis intake, vraag hem hier aan

Fiona Stoop

Is auteur van het boek ‘Een baan vinden met social media in 90 minuten’ en geeft energieke training en advies over personal branding en social media waar ze naast de laatste wetenswaardigheden, belangrijke tips en expertise haar eigen successen en die van haar klanten deelt op dit gebied. De eerstvolgende open training is de 2-daagse training in Den Haag.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *