Ver-werktijd

Ver-werktijd in werktijd

Verwerktijd is de term die ik bedacht heb om aan te geven dat je tussen de meetings door ergens ruimte moet plannen om alles wat uit sessies of meetings komt te verwerken: Er moet nog ergens over doorgedacht worden, iets moet verder de organisatie in gebracht, er moeten mails getypt, opdrachten gegeven, dingen op de laptop gedaan worden.


Verwerktijd = Tijd, in je uppie om de dingen te verwerken. Praktisch. En ook in je hoofd. Creatief. Nadenken.

Omdat het niet tastbaar is nemen we het te weinig, die ‘Verwerktijd’. Nou ja, ik inmiddels wel en ik merk dat daarmee mijn energieniveau ook met sprongen vooruit is gegaan. Maar de wereld, de zakelijke wereld met name niet. Van meeting naar meeting en van actie naar actie wordt de dag gevuld.

Om in de avond met een vol hoofd te koken, aan te schuiven aan tafel, laptop of tv. En zelfs na het sporten blijft het hoofd vol.

Plan het gewoon in, die verwerktijd. En hou je eraan. Verwerktijd is ook gewoon werktijd namelijk.

Dank namens je hoofd!

Fiona Kloosterman, begeleidt als coach / trainer / therapeut mensen bij persoonlijk leiderschap & carrièrevragen. Van simpel en praktisch tot heel diepgaand met lichaamsgerichte, systemische en energetische interventies. Ze helpt je te weten wat je echt wil, waar je naar verlangt, leert je jezelf en je patronen beter kennen, begeleidt je bij moeilijke omstandigheden (conflict, gedoe, stress, achterliggende vraagstukken in je thuissituatie) en bij de praktische stappen in de richting van je verlangens.