Praten over lichaamswerk

Van personal branding naar lichaamsgericht werken. Naar aanleiding van de commotie die ontstaan was over de uitzending met Bessel van der Kolk in zomergasten ga ik in gesprek met Bram Bakker.

Over mijn eigen weg naar lichaamswerk, over zelfkennis, over of ik mezelf inbreng in m’n werk, waarom ik m’n lichaam in wilde duiken. M’n liefde voor bomen. Over mijn opleiding bij Bodymind Opleidingen . M’n healingwerk. Ayahuasca. Dat ik te accepteren heb dat mensen het wel eens vaag en zweverig vinden..

Ik luister hem nog eens en hoor echt het knarsen op de grens van publiek en privaat terug in het gesprek. Hoe mijn model van de wereld wezenlijk anders is. Ik heb er echt helemaal niks mee, met de ggz. Niks ten nadele van alle mooie mensen die er werken!

Luister je mee? Klik in het blok hieronder op het pijltje om deze aflevering van de Balanskliniek podcast te beluisteren op Spotify.

Mocht je willen reflecteren op deze uitzending, dan ben je van harte welkom op de app (06-54607569) of de mail (info@pintapeople.com).

Fiona Kloosterman, begeleidt als coach / trainer / therapeut mensen bij persoonlijk leiderschap & carrièrevragen. Van simpel en praktisch tot heel diepgaand met lichaamsgerichte, systemische en energetische interventies. Ze helpt je te weten wat je echt wil, waar je naar verlangt, begeleidt je bij moeilijke omstandigheden (conflict, gedoe, stress, achterliggende vraagstukken in je thuissituatie) en bij de praktische stappen in de richting van je verlangens.