Op zoek naar een social media training? Omdat je een toenemende interne vraag hebt naar trainingen over werken met social media? Of personal branding? En heb je als organisatie al dan niet al een intern opleidingscentrum maar nog geen opleiding of training social media of online personal branding? Met liefde zetten we onze deskundigheid in en kunnen we medewerkers en trainers trainen in effectief social media gebruik als persoon, weten we snel de juiste mensen bij elkaar te brengen, intern en extern en maken we in nauw overleg een goed trainingsprogramma op maat.

Wat kunnen wij voor je betekenen bij het opzetten van een intern trainingsprogramma social media?

  • Training van bestaande interne trainers op het gebied van social media en online personal branding. Opzet en uitvoering geven aan een train de trainers programma, bij voorkeur door middel van blended learning.
  • Werving van trainers indien nodig. Fiona heeft een achtergrond in HR en recruitment én is specialist online personal branding.
  • Samenstelling van het trainingsprogramma en trainingsmateriaal. Uitzoeken van wat er al aanwezig is. Maken van nieuwe materialen en middelen: Video, elearning, handouts, powerpoints etc.
  • Inzet als trainer of geven van lezingen over het onderwerp.
  • Engagement: deelnemen aan de interne discussie, maken van content zoals blogs of video om het interne gesprek op gang te brengen.

Praktisch, laagdrempelig, nuchter en professioneel.

Interesse of gewoon een vraag hierover? Stuur een whatsapp (06-54607569) een mail (f.stoop@pintapeople.com) of vul het contactformulier op deze site in.