Hoe je over komt is bepalender voor een sollicitatiegesprek of voor een zakelijke afspraak dan wat je feitelijk te zeggen hebt. Je algehele uiterlijke plaatje bepaalt voor 92% of je succes behaalt bij die opdracht of gesprek. Puur alleen de kleding die je op dat moment draagt bepaalt 50% van de afloop van het gesprek. 50%! Zorg dus dat je ook op je uiterlijke presentatie punten scoort!

Hoe zorg je dat je uiterlijke presentatie hoog scoort?

  • Je scoort hoog op uiterlijke presentatie als alles in het uiterlijk ‘in balans’ is. Zo is er niks in het uiterlijk dat afleidt voor degene die tegenover je zit. Je bent dus goed ‘scanbaar’ voor de ander. De ander kan je meteen lezen op het moment dat je binnenkomt. De kleuren die je draagt ‘kloppen’ met de kleurkenmerken die je van nature in je uiterlijk hebt en de vormen die je draagt kloppen met de vormen van jouw lichaam.
  • Je scoort ook hoog op uiterlijke presentatie als je kleding ‘klopt’ in de omgeving waar je bent. Bij een reclameman in een vormeloze, grijze v hals trui zou je toch meteen doen afvragen of deze man wel goed is in zijn vak. Hij ziet er niet creatief uit, hoe kan hij dan creatief zijn en ‘out of the box’ denken? En andersom doet een accountant in een kleurrijke en strak gesneden outfit je waarschijnlijk ook even met je ogen knipperen. Is deze flamboyante man wel betrouwbaar?

Pas je kleding daarnaast ook aan aan de persoon en de omgeving (cultuur) waar je naartoe gaat.

Ons styling, kleur en kledingadvies aanbod

Het personal branding styling, kleur en kledingadvies: In een afspraak ga je aan de slag met je uiterlijke presentatie; praktisch en gericht. Met kleine veranderingen kan je vaak namelijk al grote verschillen bereiken. Bijvoorbeeld omdat je binnenkort een sollicitatiegesprek, netwerkevenement of podiumtijd in je agenda hebt staan. Cynthia, de aan PintaPeople verbonden stylingexpert helpt je om ervoor te zorgen dat je uiterlijke plaatje klopt voor je belangrijke moment.

#2,5 uur gericht kledingadvies

Cynthia geeft je gericht kledingadvies en jullie maken een passende kledingset. Dit doen jullie aan de hand van je eigen kleding  (Je neemt zelf een aantal sets mee naar de afspraak). Dus: heb je voldoende kledingstukken in je kast die passen bij jouw doel maar weet je niet hoe je dit interessant kan combineren? Dan is dit de beste optie voor jou.

#Uitgebreid kleuradvies van 1,5 uur

Weet je niet welke kleuren bij jou nou goed staan en ben je puur op zoek naar een goed kleuradvies? Cynthia laat je in 1,5 uur zien welke kleuren je uitstraling versterken.

#3,5 uur shoppen

Heb je hulp nodig bij het shoppen? Cynthia helpt je ervoor te zorgen dat je uiterlijke plaatje klopt bij je afspraak of doel. Na een skypegesprek (een kennismakingsgesprek waarin jullie je wensen samen doornemen) van een half uur maken jullie een afspraak om daadwerkelijk te gaan shoppen, op zoek naar de perfecte outfit.

#Workshops Styling / Kleur

Tot slot kan Cynthia ook in-company een workshop styling, kleur of eerste indruk verzorgen voor kleine of grote groepen.

Cynthia Kloosterman styliste Cynthia is als stylist verbonden aan PintaPeople. In alle personal branding trajecten is standaard een gesprek met haar inbegrepen, waarna een afspraak met Yvette, de fotograaf wordt gemaakt. Je kunt natuurlijk ook een losse sessie met haar reserveren. Neem contact op voor meer informatie.