De digital nomad; Travel with interesting people while working remotely

Travel With Interesting People While Working Remotely

LEAVING JUNE 1, 2016

Werken en reizen. Een losdenker ten top! Ik zag de titel en was direct getriggerd. En jij wellicht ook. De meest geweldige bestemmingen doet dit programma aan. Erg duur, ik klikte meteen naar de kosten pagina. Maar hee, dit kunnen we ook wel zelf regelen. Met onze zelf gekozen plekken. Een nieuwe digital nomad is daarmee geboren. Want dat is een gangbare term ervoor.

 • Stel eens wat vragen binnen je netwerk, op Twitter? Bijvoorbeeld: Wie gaat er mee? Wie woont er toevallig in .. (vul het land in) en mag ik tijdelijk bij inwonen? Wie rijdt er binnenkort naar .. (vul het land maar in) en mag ik meerijden?
 • De site van Airbnb is ook handig om eventueel accomodaties te vinden
 • Kijk eens op de site Nomad List voor meer hulp
 • Ze hebben ook een sectie banen maar je kunt natuurlijk ook op social media zoeken op zoekwoorden.

Alles is dus mogelijk. Als je maar wil. Als je er maar voor open staat. En het je te gek lijkt! Voorbeelden nodig? Zo liet Cynthia (stylist, aan PintaPeople verbonden en alleenstaande moeder van jong lief ventje) zich hierdoor inspireren en heeft op haar planning een reis met klanten naar Italië gezet. En Voys, die gewoon een heel bedrijf inclusief medewerkers verplaatst naar Spanje voor een week.  Lees hier nog meer over die week als je wil. Kansdenken!

Esther deed het al en schreef hier haar ervaringen. Leestip!

De vraag aan jou als digital nomad in de dop is:

Wat zou jij doen als je remote zou werken, welk werk? Stel je voor dat je bijvoorbeeld door een kennis in het buitenland spontaan wordt aangeboden daar gratis te blijven? Welke baan zou je remote kunnen uitvoeren? Lang of kort? Als alles mogelijk is? Ik ben benieuwd!

 

 

1 antwoord
 1. Carolina
  Carolina zegt:

  Denk wel dat dit min 3 maanden zou moeten kunnen in ieder bedrijf. Er is overal telefoon, internet en andere faciliteiten waardoor je toch aanwezig kan zijn voor meetings ed. Dus waarom niet?

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *