Aankondiging!

Het is tijd. Na een paar jaar vooral individuele trajecten te hebben gedaan is het tijd om weer meer ‘tevoorschijn te komen’. Het kriebelt. Na de zomer zal ik me dus weer meer richten op open en in-company trainingen en workshops op het kruispunt van persoonlijk leiderschap en ‘Luisteren naar je lichaam’.


Persoonlijk Leiderschap- Hoe kan je sturing geven, in elk moment opnieuw voelen of je lijf een signaal geeft en dat vertalen naar authentieke persoonlijke communicatie? Om zo een passend antwoord te kunnen geven aan de steeds veranderende omstandigheden in werk en leven? Denken en voelen in balans.

Even groen aantikken – Hoe zorg je voor een goede werk- privé balans door de signalen van je lichaam te leren kennen en herkennen en praktisch in kleine nudge momenten te reguleren? Voelen en doen in balans.

Er zullen ook luisteren naar je lichaam specials en vervolgdagen komen:

Boosheid – Met co-trainer Pieter van Breevoort staat als eerste op de planning.

Persoonlijk Leiderschap – Een prachtige 6 maanden training met ‘the best of’ van alles wat ik tot nu toe leerde en anderen leerde.

Wil je meedoen met een training, op de hoogte gehouden worden van nieuwe trainingen en specials of wil je graag met een eigen groepje of een in-company training of workshop persoonlijk leiderschap? Laat het me weten!

Fiona