Schrijf je in voor de trainingsmiddag: “Wat wil ik”.

Ik hoor het zoveel om me heen: Mensen die niet weten wat ze willen. In werk vooral, maar ook op andere fronten. Voor iedereen die twijfelt in werk of privé, niet weet wat hij/zij wil en piekert heb ik een hele mooie oriëntatiemiddag ingepland die dit thema behandelt. Weet jij wat je wil?

Trainingsmiddag ‘Wat wil ik’?

Wat wil ik? Veel mensen lopen met deze vraag rond. Voor in werk. Herken je deze vraag? Dan is deze training echt wat voor jou. Tijdens deze trainingsmiddag ga je aan de slag met je eigen vragen, zowel levensvragen als carrièrevragen en volg je een reeks oefeningen onder begeleiding van een trainer. De oefeningen helpen je kiezen, uit de piekermodus komen en in de actie te raken.

Programma in het kort:

24 oktober…..

  • 12.45 Inloop
  • 13.00 Start. Kiezen, theorie en proces uitgelegd. Daarna volgt een set opbouwende reflecterende oefeningen die je helpen kiezen, zowel alleen als in groepjes van 2 of 3. Tot slot ga je aan de slag de praktische vertaalslag naar je dagelijks leven, je bent wat je doet immers.
  • 17.00 Einde

De ervaring leert dat het een inspirerende, luchtige en toch diepgaande middag wordt waarin je vooral de luxe en tijd neemt om nou eens echt een keer stil te staan en te reflecteren. Je eindigt deze halve dag reflectie met een besluit.

Eventueel kan je na deze training verder in coaching (kantoor Den Haag), om je besluit nog verder te bekrachtigen.

De trainer is Fiona Kloosterman, expert personal branding en persoonlijk leiderschap, auteur van 4 loopbaanboeken en eigenaar van PintaPeople.

Locatie

De locatie is onder voorbehoud: kantoor Den Haag.

Deelnamebedrag

Het deelnamebedrag, inclusief koffie en thee is slechts € 125,- per persoon, ex btw

(En als gebruikelijk wordt er overigens weer een stoel beschikbaar gesteld voor iemand zonder budget.)
Wil je deelnemen?

Wil je deelnemen of heb je vragen? Stuur me dan even een bericht.