Mensen vormen al een mening over elkaar in de eerste paar seconden van kennismaking. Vandaag kijken we of je persoonlijkheid, kennis, kunde en interesse aansluit bij hoe je online en offline overkomt.

Wat leer je tijdens de training ‘De eerste indruk’?

In de ochtend word je begeleid door Fiona Stoop Kloosterman, personal branding strateeg en leer je de theorie van personal branding. Je gaat praktisch aan de slag met je eigen online personal brand, vooral op LinkedIn.

Je leert…

 • Korte onderlinge feedback ronde over je eerste indruk. Hoe kom je over?
 • Personal branding, hoe werkt het?
 • Wat je kunt doen om over te komen zoals je bent
 • Hoe je jezelf op social media kunt zijn (of profileren..) en waar je moet zijn, hoe vaak en wanneer
 • Je LinkedIn profiel effectief in te zetten. Vanaf de belangrijkste instellingen tot aan de tips en trucs.
 • Hoe je je netwerk op LinkedIn uit kunt breiden.

In de middag word je begeleid door Cynthia Kloosterman, styliste en ga je werken aan je eerste indruk qua uitstraling

Je leert..

 • Hoe je kleding bijdraagt aan je eerste indruk
 • Over de impact van jouw kledingkeuze, kleuren & vormen
 • Over de verschillende kleurentypes, welk kleurentype jij bent en met welke kleuren jij het beste tot je recht komt
 • Over de verschillende figuurtypes, welk figuurtype jij hebt en met welke vormen kleding jij het beste tot je recht komt
 • Aan het eind van de dag bezit je een hoop nieuwe zelfkennis en informatie over de eerste indruk, heb je zin om aan de slag te gaan, ken je je figuurtype en je kleurentype, heb je veel toepasbare stylingtips gekregen en weet je wat je kan ondernemen om op te vallen.

Voor wie is deze training?

Deze training is voor iedereen die een basis wil leggen met online en offline profileren en zich bewust wil worden van hoe hij/zij over komt op anderen. Werkenden, ondernemers, managers, (aankomend) werkzoekenden.

Over de trainers

fiona stoop kloosterman Fiona Stoop Kloosterman leert klanten en hun begeleiders overtuigend te profileren en is expert in Het nieuwe solliciteren en Personal branding. Ze heeft een achtergrond in het uitzendwezen en HRM, maakt al jaren gebruik van Linkedin, maar ontdekte daarbij in 2009 de kracht van Twitter. Dit was de aanzet tot een radicale verandering in haar dagelijkse werk en resulteerde in het schrijven van het succesvolle boek  Twitter werkt!, over het vinden van banen en klanten via Twitter. Haar 2e boek ‘ Een baan vinden met social media in 90 minuten’ is in 2013 verschenen. Haar 3e boek ‘Het social media handboek voor coaches’ verscheen in 2014.

cynthia Cynthia Kloosterman, bekend van het RTL4 televisie programma ‘Ik zoek een baan’ leert haar klanten sinds 2010 op laagdrempelige manier bewust te worden wat kleding voor je kan doen. “Kleine tips met groots resultaat” dat is haar motto. Want je hoeft echt niet altijd veel geld uit te geven om goed voor de dag te komen. StyleBoost is ontstaan uit een simpele passie: een passie voor mensen.. Niet de laatste mode maar jij staat dan ook in het middelpunt. Cynthia laat je persoonlijkheid nog meer naar voren komen door je positieve punten te benadrukken.