Alhoewel velen van ons mooie ambities hebben ten aanzien van werk, is het merendeel van de mensen langer bezig met het nadenken over de jaarlijkse vakantiebestemming dan over de eigen carrière. Gemiste kans! Hoe beter je jezelf leert kennen, des te meer authentiek gedrag je kunt laten zien, des te meer plakkracht. En hoe beter je jezelf leert kennen, des te makkelijker je je (carrière)keuzes kunt maken. Wij helpen je je gedachten vorm te geven en richting te vinden.

Boek meteen een afspraak

Voor iedereen

PintaPeople hanteert een eenvoudige, succesvolle methodiek om je in het dagelijks leven en online zichtbaar te laten zijn op een manier die bij jou en je specifieke situatie past. Voor alle niveaus en posities van toepassing.

Basisprincipes

We werking in de coaching en training met de volgende basisprincipes:

 1. Weten (kennis opdoen)
 2. Voelen (je lijf geeft het namelijk haarfijn aan, leer ernaar te luisteren en te handelen)
 3. Verbinden (contact maken, wat vertel en wat vertel je niet, non-verbale communicatie)
 4. Spelen (aan de slag, actie, experimenteren, jezelf de vrijheid geven om te oefenen)
 5. Ontspannen (opladen, me-time, je eigen leertempo zoeken)

Vijf veelvoorkomende smaken

1. Boost-gesprek

Kies voor het ‘boost’ gesprek als je even kort en krachtig eenmalig aan het werk wil:

 1. Personal branding boost: Actief aan de slag met je profileringsvraagstuk.
 2. LinkedIn boost: Neem je laptop mee!
 3. Sollicitatie boost: Neem je laptop, cv en evt. eerder gestuurde brieven en advertenties mee!
 4. Carrière boost: Actief aan de slag met een carrièrevraagstuk.
 5. Bewustzijns boost: Leer met eigen en andermans grenzen omgaan en effectief in contact te zijn.
 • 1 gesprek, 350 euro ex btw.

2. Loopbaancoaching – Wat wil ik

Kies loopbaancoaching als je helder wil krijgen wat je nou eigenlijk wil. Wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik? Loopbaancoaching richt zich dus met name op de eerste fase van een traject naar werk of ondernemerschap: Zelfkennis. Door stilstaan, reflectie en ontdekken. Want des te beter jij jezelf kent, des te makkelijker kun je jezelf onderscheidend profileren.

 • Gemiddeld 4-6 gesprekken, 350 euro per gesprek ex btw.

3. Coaching – Thema’s

Kies voor coaching op thema’s als je een specifieke vraag hebt waar je op vast loopt in je werk. Dat kan van alles zijn. Wellicht loop je vaak tegen conflicten op je werk aan of kan je jezelf in vergaderingen niet goed verwoorden. Of heb je het idee dat mensen anders tegen je aankijken dan je werkelijk bent. Misschien heb je moeite met grenzen aangeven, jezelf uiten of voel je je net een olifant in een porseleinkast. Welk thema wil jij onderzoeken om effectiever of positiever op te vallen?

 • 2 tot 6 gesprekken, 350 euro per gesprek ex btw.

4. Personal branding traject

Bij een personal branding traject heb je vooral hulp nodig bij hoe je doelen gaat bereiken. We werken in de bovenstroom en onderstroom.

Bovenstroom: Na inventarisatie van jezelf (wie gaan we eigenlijk ‘branden’) ga je over tot het maken van je verhaal en het profileren, netwerken en verkopen. Het maken van een profiel, cv of blog, het dagelijks netwerken, bloggen of social media gebruik en het aanbrengen van een structuur in je online activiteiten vallen er ook onder. Ieder mens heeft daarin z’n eigen invalshoek, doelgroep en activiteiten. De ene blogt, de ander niet. We bespreken en behandelen die onderdelen die bij jou en je doel passen.

Onderstroom: We werken ook met belemmeringen. Zijn er zaken die je wellicht tegen houden? Waarom je maar niet in beweging komt of de afspraak met jezelf niet nakomt?

Dit traject wordt vaak gekozen door ondernemers of door mensen die op zoek zijn naar een baan en wat handvatten nodig hebben. Een leuk, kort maar volledig en motiverend traject. Het traject kan eventueel  geboekt worden inclusief styling, profielfoto en video.

 • Gemiddeld 6 gesprekken, 250 euro per gesprek ex btw.

5. Kortdurend outplacement traject

Een kortdurend outplacementtraject gaat weer een stapje verder en bestaat uit 9 gesprekken. Je krijgt hier iets langer de tijd om jezelf te inventariseren, we nemen wat meer de tijd voor belemmeringen en omgevingsfactoren en er wordt ook meer tijd besteed aan hoe je jezelf kunt profileren, netwerken en verkopen.

Dit traject wordt vooral gekozen door medewerkers die vanwege ontslag hun werkgever moeten verlaten, al wel een beeld hebben van de volgende stap en niet een uitgebreid outplacementtraject willen aangaan. Het traject kan eventueel  geboekt worden inclusief styling, profielfoto en video. Geen baangarantie.

 • Gemiddeld 9 gesprekken, 350 euro per gesprek ex btw.

Locatie

De uitvalsbasis van PintaPeople is kantoor Den Haag en voor de natuurcoaching-gesprekken park Clingendael. Trainingen en lezingen vinden door heel Nederland en België plaats.

Wat vinden anderen?

 • Tanya: I’ve enjoyed a compact and valuable program with Fiona where we have focused on me and my personality. Trusted environment and positive atmosphere were a good basis for an open dialog. Fiona is also inspiring with her bravery and positivity. Now I’m subscribed to follow her LinkedIn account for tips and tricks and learn about her next steps and successes.
 • Jack: Ik heb een coachingstraject van 5 gesprekken gevolgd bij Fiona. Ik heb hierin Fiona ervaren als een hele fijne coach die me uitstekend geholpen heeft met mijn coachingsvraagstukken zowel op professioneel als privé vlak. Al meteen bij het eerste gesprek weet ze je in no-time op je gemak te stellen. Ook tijdens de vervolggesprekken weet Fiona een sfeer te creëren waarin je je op je gemak voelt en tot de beste resultaten kunt komen. Fiona reikt je een heel scala aan tools en hulpmiddelen aan om je stappen te laten maken in het beantwoorden van je coachingsvragen. Wat me persoonlijk aanspreekt is, dat de tips die je krijgt praktisch zijn zodat je die meteen kunt toepassen om te bekijken of ze voor jou werken. Last but not least we hebben veel gelachen in onze gesprekken, het contact was erg prettig. Ik kan een ieder die een goede coach zoekt die je verder kan helpen, Fiona van harte aanbevelen. Fiona nogmaals bedankt!
  PS. ik heb van haar ook de 1 daagse personal branding workshop gevolgd en dat is ook een aanrader
 • Marijke: Fiona weet je te bewegen nu eens concreet te omschrijven wat je echt wilt en daadwerkelijk stappen te zetten. De vertaling naar een flitsend online profiel en een beter zelfvertrouwen zijn het prachtige resultaat.