Velen van ons hebben mooie ambities ten aanzien van werk en diepe verlangens op privévlak. En toch lukt het vaak niet om deze te verwezenlijken. Wij helpen je je gedachten vorm te geven en richting te vinden.

Je wordt begeleid door Fiona Kloosterman, senior trainer/coach/therapeut en persoonlijk leiderschap expert. Kijk hier de overige leden van het PintaPeople team.

Boek meteen een afspraak

Voor iedereen

Onze coaching en therapie is er voor iedereen met een vraagstuk op het gebied van zelfsturing, iedereen die het verlangen heeft om leiding over leven of loopbaan te nemen. Van hoog tot laag in organisaties, breed in de samenleving spreken we mensen. Dat maakt ons werk ook juist zo mooi. Je komt bij ons omdat je wil reflecteren of in beweging wil komen in de richting van je wens of verlangen. Naar iets anders, iets nieuws, iets meer of minder wil. Thuis of op het werk. Je zoekt de bijpassende beweging of actie. Je hebt wellicht begeleiding nodig om je focus helder te krijgen en je vraagt je bovendien af: ‘Hoe dan?’ Hoe kom ik daar? Wij helpen je te weten wat je wil en we helpen je het te krijgen.

We gaan ervan uit dat je, als je bij ons komt, de wens hebt om te reflecteren op je eigen gedrag en je eigen mindfucks onder ogen durft te komen. Jij hebt de leiding over jouw traject. Welkom.

Begeleiding bij carrièrevragen en persoonlijk leiderschap

Elke vraag is uniek in zijn soort en onderliggende thema’s, maar om je een richting te geven zijn dit voorbeelden van veel geboekte sessies:

1. Gewoon één sessie

Je hebt behoefte om gewoon eens met iemand te sparren of spiegelen. Een keer kort en krachtig eenmalig gespiegeld wil worden en ca 1,5 uur aan het werk wil met een bepaald thema. Bijvoorbeeld omdat je hulp nodig hebt bij iets praktisch als LinkedIn of sollicitatietips zoekt. Maar ook bij diepgaandere thema’s kan soms één sessie voldoende steun geven om weer alleen verder te gaan. Een ademsessie leent zich goed voor 1 sessie.

2. Een traject 

Je kiest voor een traject als je eens echt goed wil onderzoeken waar je gedrag vandaan komt (en de wens hebt het te veranderen), bij loopbaancoaching of als je een persoonlijk leiderschap thema inbrengt. Bijvoorbeeld leren je eigen stem te vinden, wat wil ik zelf nou echt? Leren begrenzen, je emoties onderzoeken, eerlijk te uiten, kritiek te ontvangen, te voelen, minder stress te ervaren etc..

 • Het normale aantal gesprekken is 6. In 6 gesprekken heb je doorgaans antwoord op de vraag ‘ wat wil ik’ en heb je een eerste aanzet gemaakt om het te bereiken.
 • In 9-12 gesprekken kunnen eventueel ook dieper liggende thema’s worden onderzocht en is er net even iets meer tijd voor zelfonderzoek en begeleide actie.

PintaPeople werkt samen met een aantal vaste instellingen en bedrijven in het kader van loopbaanbegeleiding en persoonlijk leiderschap. Werk je o.a. bij T-Mobile of Nationale Nederlanden, vraag dan even naar de werkwijze en afspraken.

We kunnen ook de tijd nemen

Voor mensen die graag langer op een rustiger tempo stil staan bij een vraagstuk of thema, bestaat er de mogelijkheid om in plaats van de standaard sessies van 1,5 uur een halve of hele dag te reserveren. Daarmee krijg je wat langer de tijd om er echt in te duiken, te voelen, en/of te werken.

Basisprincipes

We werken in de coaching en training met de volgende basisprincipes:

 1. Kennis (Simpelweg kennis opdoen van veranderprocessen en de praktische kant van carrierethema’s en persoonlijk leiderschap)
 2. Lichaamsbewustzijn (de signalen van je lijf serieus nemen)
 3. Contact  (contact maken, verbale, non-verbale communicatie)
 4. Actie (aan de slag, actie, experimenteren, leren, fouten maken, jezelf de vrijheid geven om te oefenen)
 5. Ontspannen (opladen, me-time, je eigen leertempo zoeken)

Mocht je interesse uitgaan naar een van deze principes, dan kan je daar altijd even specifiek om vragen.

Locatie

De uitvalsbasis van PintaPeople is kantoor Den Haag en voor de natuurcoaching-gesprekken park Clingendael of strand Scheveningen. Trainingen en lezingen vinden door heel Nederland en België plaats.

Al onze coaching kan ook in-company worden aangeboden.

Wat vinden anderen?

 • Tanya: I’ve enjoyed a compact and valuable program with Fiona where we have focused on me and my personality. Trusted environment and positive atmosphere were a good basis for an open dialog. Fiona is also inspiring with her bravery and positivity. Now I’m subscribed to follow her LinkedIn account for tips and tricks and learn about her next steps and successes.
 • Jack: Ik heb een coachingstraject van 5 gesprekken gevolgd bij Fiona. Ik heb hierin Fiona ervaren als een hele fijne coach die me uitstekend geholpen heeft met mijn coachingsvraagstukken zowel op professioneel als privé vlak. Al meteen bij het eerste gesprek weet ze je in no-time op je gemak te stellen. Ook tijdens de vervolggesprekken weet Fiona een sfeer te creëren waarin je je op je gemak voelt en tot de beste resultaten kunt komen. Fiona reikt je een heel scala aan tools en hulpmiddelen aan om je stappen te laten maken in het beantwoorden van je coachingsvragen. Wat me persoonlijk aanspreekt is, dat de tips die je krijgt praktisch zijn zodat je die meteen kunt toepassen om te bekijken of ze voor jou werken. Last but not least we hebben veel gelachen in onze gesprekken, het contact was erg prettig. Ik kan een ieder die een goede coach zoekt die je verder kan helpen, Fiona van harte aanbevelen. Fiona nogmaals bedankt!
  PS. ik heb van haar ook de 1 daagse personal branding workshop gevolgd en dat is ook een aanrader
 • Marijke: Fiona weet je te bewegen nu eens concreet te omschrijven wat je echt wilt en daadwerkelijk stappen te zetten. De vertaling naar een flitsend online profiel en een beter zelfvertrouwen zijn het prachtige resultaat.