Alhoewel velen van ons mooie ambities hebben ten aanzien van werk en diepe verlangens hebben op privévlak, is het merendeel van de mensen langer bezig met het nadenken over de jaarlijkse vakantiebestemming dan over zichzelf. Gemiste kans! Wij helpen je je gedachten vorm te geven en richting te vinden.

Hoofdtrainer/coach van PintaPeople is eigenaar Fiona Kloosterman, senior coach en persoonlijk leiderschap expert. Kijk hier de overige leden van het PintaPeople team.

Boek meteen een afspraak

Voor iedereen

Onze coaching is er voor iedereen met een vraagstuk op het gebied van zelfsturing, iedereen die het verlangen heeft om leiding over leven of loopbaan te nemen. Van hoog tot laag in organisaties, breed in de samenleving spreken we mensen. Dat maakt ons werk ook juist zo mooi. Je komt bij ons omdat je wil reflecteren maar vooral omdat je wil bewegen. Naar iets anders, iets nieuws, iets meer of minder wil. Thuis of op het werk. Je zoekt de bijpassende beweging of actie. Je hebt wellicht begeleiding nodig om je focus helder te krijgen en je vraagt je bovendien af: ‘Hoe dan?’ Hoe kom ik daar? Wij helpen je te weten wat je wil en we helpen je vooral het te krijgen.

We gaan ervan uit dat je, als je bij ons komt, de wens hebt om te reflecteren op je eigen gedrag. Dat wat jij zelf kunt veranderen. Jij hebt de leiding over jouw traject. Welkom.

Coaching persoonlijk leiderschap en personal branding

Eigenlijk is elke vraag weer uniek in zijn soort en heeft elke vraag ook onderliggende thema’s, maar om je een richting te geven zijn dit voorbeelden van veel geboekte sessies:

1. Gewoon één gesprek

Je hebt behoefte om gewoon eens met iemand te sparren of spiegelen. Dan zit je in dit gesprek goed. Kies voor het ‘spiegel’ gesprek als je even kort en krachtig eenmalig gespiegeld wil worden en ca 1,5 uur aan het werk wil met een bepaald thema. Bijvoorbeeld:

 • Je zoekt praktische hulp bij je cv, arbeidsmarktverkenning, LinkedIn gebruik of een ander social media kanaal.
 • Je zoekt een baan, hebt hulp nodig, je weet niet wat je moet doen of je voelt dat je niet effectief bezig bent?
 • Je zoekt klanten als ondernemer, je begint net of het gaat trager dan gedacht. Je weet niet goed hoe je effectief social media kan inzetten.
 • Je bent niet zichtbaar in je werk en mensen lijken je niet te zien of erkennen om dat wat je doet. Je wordt bijvoorbeeld overgeslagen bij een promotie of een
 • Je wil zelf de regie over je leven of loopbaan nemen, hebben en houden. En voelt dat je in patronen zit die je belemmeren.
 • Je wil met lichaamsgerichte coaching onderzoeken wat er onbewust in je leeft.

Elk ander gesprek over leiding nemen in je leven of loopbaan is natuurlijk ook mogelijk.

2. Een coachings traject 

Je kiest voor een traject als je eens echt goed wil onderzoeken waar je gedrag vandaan komt (en de wens hebt het te veranderen) of als je een baan, zichtbaarheid of klanten zoekt en daar regelmatige begeleiding bij zoekt.

 • Het normale aantal gesprekken is 6. In 6 gesprekken heb je doorgaans antwoord op de vraag ‘ wat wil ik’ en heb je een eerste aanzet gemaakt om het te bereiken.
 • In 9-12 gesprekken kunnen eventueel ook dieper liggende thema’s worden onderzocht en is er net even iets meer tijd voor zelfonderzoek en begeleide actie.

PintaPeople werkt samen met een aantal vaste instellingen en bedrijven in het kader van loopbaanbegeleiding, personal branding en persoonlijk leiderschap. Werk je o.a. bij T-Mobile of Nationale Nederlanden, vraag dan even naar de werkwijze en afspraken.

We kunnen ook de tijd nemen

Voor mensen die graag langer op een rustiger tempo stil staan bij een vraagstuk of thema, bestaat er de mogelijkheid om in plaats van de standaard sessies van 1,5 uur een halve of hele dag te reserveren. Daarmee krijg je wat langer de tijd om er echt in te duiken, te voelen, en/of te werken.

Basisprincipes

We werken in de coaching en training met de volgende basisprincipes:

 1. Kennis (Simpelweg kennis opdoen van veranderprocessen en de praktische kant van personal branding en persoonlijk leiderschap)
 2. Lichaamsbewustzijn (de signalen van je lijf serieus nemen)
 3. Contact  (contact maken, verbale, non-verbale communicatie)
 4. Actie (aan de slag, actie, experimenteren, leren, fouten maken, jezelf de vrijheid geven om te oefenen)
 5. Ontspannen (opladen, me-time, je eigen leertempo zoeken)

Mocht je interesse uitgaan naar een van deze principes, dan kan je daar altijd even specifiek om vragen zodat we de coach met de juiste expertise aan je kunnen verbinden.

Locatie

De uitvalsbasis van PintaPeople is kantoor Den Haag en voor de natuurcoaching-gesprekken park Clingendael of strand Scheveningen. Trainingen en lezingen vinden door heel Nederland en België plaats.

Al onze coaching kan ook in-company worden aangeboden.

Wat vinden anderen?

 • Tanya: I’ve enjoyed a compact and valuable program with Fiona where we have focused on me and my personality. Trusted environment and positive atmosphere were a good basis for an open dialog. Fiona is also inspiring with her bravery and positivity. Now I’m subscribed to follow her LinkedIn account for tips and tricks and learn about her next steps and successes.
 • Jack: Ik heb een coachingstraject van 5 gesprekken gevolgd bij Fiona. Ik heb hierin Fiona ervaren als een hele fijne coach die me uitstekend geholpen heeft met mijn coachingsvraagstukken zowel op professioneel als privé vlak. Al meteen bij het eerste gesprek weet ze je in no-time op je gemak te stellen. Ook tijdens de vervolggesprekken weet Fiona een sfeer te creëren waarin je je op je gemak voelt en tot de beste resultaten kunt komen. Fiona reikt je een heel scala aan tools en hulpmiddelen aan om je stappen te laten maken in het beantwoorden van je coachingsvragen. Wat me persoonlijk aanspreekt is, dat de tips die je krijgt praktisch zijn zodat je die meteen kunt toepassen om te bekijken of ze voor jou werken. Last but not least we hebben veel gelachen in onze gesprekken, het contact was erg prettig. Ik kan een ieder die een goede coach zoekt die je verder kan helpen, Fiona van harte aanbevelen. Fiona nogmaals bedankt!
  PS. ik heb van haar ook de 1 daagse personal branding workshop gevolgd en dat is ook een aanrader
 • Marijke: Fiona weet je te bewegen nu eens concreet te omschrijven wat je echt wilt en daadwerkelijk stappen te zetten. De vertaling naar een flitsend online profiel en een beter zelfvertrouwen zijn het prachtige resultaat.