Workshop: Kies je koers voor 2020

Ik hoor het zoveel om me heen: Mensen die niet weten wat ze willen. In werk vooral, maar ook op andere fronten. Voor iedereen die twijfelt in werk of privé, niet weet wat hij/zij wil en piekert heb ik een hele mooie oriëntatieochtend ingepland die dit thema behandelt. Weet jij wat je wil in 2020? En daarna? Droom, durf en doe!

Workshop Kies je koers voor 2020: ‘Wat wil ik’?

Wat wil ik? Veel mensen lopen met deze vraag rond. Werkgerelateerd en privé. Herken je deze vraag? Dan is deze workshop echt wat voor jou. Je gaat aan de slag met je eigen vragen, zowel levensvragen als carrièrevragen en volg je een reeks oefeningen onder begeleiding van Fiona, eigenaar van PintaPeople en expert persoonlijk leiderschap & personal branding. De oefeningen helpen je kiezen, eventueel uit de piekermodus te komen en in de actie te raken.

Wanneer? 10 januari 10.30 – 13.30

Programma in het kort:

– Kiezen, theorie en proces uitgelegd. Kiezen op lange termijn en in het moment. Hoe werkt dat en wat kan je doen om uit je hoofd te komen.
– Kiezen in jouw praktijk. Wat wil je? Echt? In 2020 en erna? Je werkt aan de hand van een set opbouwende reflecterende oefeningen die je helpen kiezen, zowel alleen als in groepjes van 2 of 3.
– Besluit formuleren
– Plan maken. Aan de slag de praktische vertaalslag naar je dagelijks leven, je bent wat je doet immers.

De ervaring leert dat het een inspirerende, luchtige en toch diepgaande ochtend wordt waarin je vooral de luxe en tijd neemt om nou eens echt een keer stil te staan en te reflecteren. Je eindigt deze halve dag reflectie met een besluit.

Eventueel kan je na deze workshop verder in coaching (kantoor Den Haag), om je besluit nog verder te bekrachtigen.

De trainer is Fiona Kloosterman, expert personal branding en persoonlijk leiderschap, auteur van 4 loopbaanboeken en eigenaar van PintaPeople.

Locatie

De locatie is onder voorbehoud: kantoor Den Haag.

Deelnamebedrag

Het deelnamebedrag, inclusief koffie en thee is slechts € 125,- per persoon, ex btw

(En als gebruikelijk wordt er overigens weer een stoel beschikbaar gesteld voor iemand zonder budget.)

Wil je deelnemen?

Wil je deelnemen of heb je vragen? Stuur me dan even een bericht.