Unieke training gegeven door de enthousiaste trainers Ivonne van Zuilen, Dennis Sanchez of Fiona Kloosterman waarin Personal Branding gecombineerd wordt met LinkedIn. Een mooie combinatie van inzicht in jezelf krijgen en hoe je dat praktisch kan toepassen op LinkedIn. Meest gehoorde feedback na deze training: “Enthousiasmerende training, meer inzicht in mezelf, lekker praktisch aan de slag” en “LinkedIn is er ook voor mensen die niet op zoek zijn naar een nieuwe baan!”

PROGRAMMA

Onderstaand het programma zoals we deze bij een van onze opdrachtgevers in het reguliere programma aanbieden. De training staat op deze site als voorbeeld en kan naar behoefte van jouw organisatie worden aangepast uiteraard.

Tijdens deze dagtraining komen de volgende onderwerpen aan bod.

  • Zichtbaarheid op LinkedIn. Hoe bekijken anderen jouw profiel, wat is belangrijk daarbij en hoe kun je beter vindbaar worden voor recruiters, klanten of prospects.
  • Zoeken op LinkedIn. Hoe kun je zelf beter zoeken op LinkedIn naar mensen, bedrijven, vacatures of interessante informatie.
  • Personal branding. Om een goed & vindbaar LinkedIn profiel te hebben moet je eerst weten wie je zelf bent, wat je goed kan en wat je wilt, oftewel inzicht krijgen in jouw Personal Brand.
  • Jouw profiel op LinkedIn. Met alle bouwstenen ga je in deze praktische training meteen aan de slag zodat je aan het einde van de dag met een professioneel profiel naar huis gaat! En wellicht met meer connecties en je eerste post (sinds lange tijd 😉)

VOOR WIE

Voor iedereen die LinkedIn eens echt goed wil begrijpen en gebruiken. LinkedIn beginners en gevorderden zijn beide welkom, de ervaring leert dat iedereen er wat aan heeft en juist de mix in niveaus een mooie ervaring voor iedereen geeft.

VOORBEREIDING

Je dient minimaal een LinkedIn account aangemaakt te hebben. Neem je laptop (niet een ipad oid), oplader, je LinkedIn username en password mee. En denk ook al eens na over wie jij bent, wat je goed kan en wat je wilt.

Meer informatie en ervaringen over deze training lees je op Springest.

INTERESSE?

Wil je deze training boeken of wil je met ons in gesprek of deze training passend is voor jouw vraag? Stuur dan een berichtje.