Soms lukt het niet om naar Den Haag te komen, vanwege afstand of tijd. Of vind je een echt gesprek gewoonweg te eng. Ervaar je belemmeringen bij het boeken van een live coachingsgesprek, maar heb je wel vragen of belemmeringen waar je graag mee aan de slag wil met een coach? Kies dan voor online coaching, een serie online afspraken, in de veilige omgeving van je eigen huis ga je een gesprek aan. Leiding over je leven nemen is ook op jouw manier de vorm kiezen die jou het beste past, immers 😉

Op de pagina ‘persoonlijke coaching’ krijg je een beeld van de inhoud van de trajecten. Deze trajecten kunnen ook online of in combinatie met online worden aangeboden.

Optie 1 Whatsapp of email coach

6 keer een uur uitwisseling van tekst en evt. voice berichten via whatsapp, email of een ander medium naar keuze op een vooraf afgesproken tijdstip.

Optie 2 Skype coach

3 keer een uur Skype, op een vooraf afgesproken tijdstip.

Optie 3 Combinatie coach

1 keer een uur Skype sessie en 1 keer een uur uitwisseling van tekst en evt. voice berichten via whatsapp, email of een ander medium naar keuze, beide op een vooraf afgesproken tijdstip.

Elke andere combinatie kan natuurlijk ook.

Wat kan je verwachten bij online coaching en Skype sessies?

  • Fiona, eigenaar van PintaPeople, zal je begeleiden, tenzij anders aangegeven. Specialistische thematische vragen zullen door een collega worden behandeld.
  • Er vindt altijd een digitaal kort gratis voorinterview plaats. Daarin vertel jij je verhaal, bepalen we het doel waar we in de online gesprekken naartoe werken en maken we afspraken.
  • Fiona zal op het afgesproken tijdstip online aanwezig zijn om het gesprek met je aan te gaan.
  • Je gesprek zal met grote zorg confidentieel behandeld worden, ook online. Letterlijke inhoud van de gesprekken zullen niet opgeslagen worden in een dossier.
  • Het gesprek kan bestaan uit vragen, opdrachten, oefeningen. Er zal bij whatsapp feedback gegeven worden op de tekst.
  • Voor deze sessies vragen we een vooruitbetaling. Na betaling kan een gesprek ingepland worden.

Interesse? Neem contact op om je vraag voor te leggen.