Persoonlijk leiderschap in relaties

Relateren. Dat is allemaal wat heh? Je wil zo graag een fijn liefdesleven maar het lijkt maar niet te lukken, je bent wellicht zelfs voornemens een relatie te beëindigen. Of zakelijk, je wil graag op een ontspannen manier met plezier werken, samenwerken met je collega’s, manager of directeur en met hen je bijdrage leveren aan de wereld.

Je merkt dat je in de onderlinge communicatie en interactie niet jezelf kan zijn. Dat je op je tenen loopt. Je best doet, gaat pleasen of je afschermt en uit contact gaat. Je merkt dat je niet zegt wat je wil zeggen of het lukt je niet op een ontspannen manier. Je adem stokt, je voelt je hart kloppen of je voelt eigenlijk helemaal niks, alsof het je onverschillig laat. Je vindt wellicht van alles van de ander maar weet niet hoe het anders kan.

In training, coaching of therapie persoonlijk leiderschap en ‘luisteren naar je lichaam’ leer je wat je zelf graag wil. Leer je wat je echt belangrijk vindt en waar je grenzen liggen, wat jouw patronen zijn, de dingen die je steeds opnieuw doet en hoe je lichaam reageert in stressvolle situaties. Je bent ook van harte welkom met z’n tweeën tijdens een duosessie.