De meeste mensen denken langer na over hun jaarlijkse vakantie dan over zichzelf

PintaPeople wordt vooral ingehuurd door corporates, bedrijven en instellingen: Wendbare bedrijven en instellingen vragen om wendbare gezonde medewerkers en management. Mensen die weten wat ze willen, wensen en grenzen kunnen aangeven en zichzelf kunnen presenteren.

Personal branding en loopbaancoaching
(Wat wil je bereiken in je werk? Waar loop je vast? Een nieuwe baan, meer klanten… Opvallen, presenteren, online netwerken, social media marketing. Wat zeg ik wanneer en tegen wie? Wat is je verhaal? Als je weet wat je wil, kan je op zakelijk gebied ook gewoon praktisch aan het werk aan resultaat. Aan de slag.)

 • Loopbaancoaching
 • Digital leadership
 • Personal branding training en coaching
 • Social media en LinkedIn training
 • Cv advies en arbeidsmarkt oriëntatie
 • Executive traject personal branding

(Persoonlijk) leiderschap

(Als je niet uitkijkt word je geleefd. Jij wil de regie (terug). Impact maken. Zichtbaar zijn. Invloed hebben. Gehoord en gezien worden voor wat je waard bent. Effectief sturen.)

 • Coaching persoonlijk leiderschap en leiderschap
 • Persoonlijk leiderschap jaartraining
 • Leiderschapstrainingen
 • Coaching en Executive coaching en therapie
 • Stresscoaching
 • Lifecoaching

Basisprincipes

Weten wat je moet doen om te veranderen is niet genoeg om duurzame gedragsverandering te creëren, om oude gewoontes af te leren. Een optimaal coachingstraject of training heeft daarom de volgende ingrediënten in zich:

 1. Weten (kennis opdoen)
 2. Voelen (je lijf geeft het namelijk haarfijn aan, leer ernaar te luisteren en te handelen)
 3. Verbinden (contact maken, wat vertel en wat vertel je niet, non-verbale communicatie)
 4. Spelen (aan de slag, actie, experimenteren, jezelf de vrijheid geven om te oefenen)
 5. Ontspannen (opladen, me-time, je eigen leertempo zoeken)

Zelfs tijdens een LinkedIn training kan dat. Vraag ons hoe.

De 4 perspectieven

De levens- en loopbaanvragen van PintaPeople cliënten worden in trajecten en trainingen vanuit de vier PintaPeople perspectieven belicht:

Binnen beginnen is buiten winnen. De vier PintaPeople perspectieven op levens- en loopbaanvragen.

Wat vinden anderen?

 • Saskia (Inhurend HR manager): The best ROI on training ever! Thank you very much, Fiona. I look forward to working with you again.
 • Esther (Inhurend HR BP): Fiona wil ik bij deze van harte aanbevelen. Ze heeft voor WPG Uitgevers een vijftal keer een training van 1 dag gegeven over ‘solliciteren met social media’ voor onze medewerkers die boventallig werden. Scherpe prijs en uitstekende kwaliteit.
  Ze is deskundig, echt een opinion leader op social om te volgen. Haar training is praktisch, laagdrempelig, authentiek en lekker interactief.
  Wat ik bijzonder vond is dat ze als trainster goed kan omgaan met de emoties die spelen op zo’n dag en in staat is om individuele aandacht te geven. Ze is sterk met taal en helpt woorden vinden om je kwaliteiten te verwoorden.
  Kortom, zeer gewaardeerd en voor herhaling vatbaar. Let’s keep in touch!
 • Mark (deelnemer LinkedIn training): ‘Met hart en ziel’ is de uitdrukking die in me opkomt wanneer ik aan Fiona denk. Vorige week mocht ik, samen met collega’s, haar Personal Branding cursus volgen, die georganiseerd was door T-Mobile. Ik was vooral onder de indruk van Fionas kunnen om niet alleen een inhoudelijk goed verhaal neer te zetten, maar ook om de stof op een erg toegankelijke en plezierige manier over te brengen. Zo hebben we o.a. geleerd hoe men naar jouw persoonlijke visitekaartje op LinkedIn kijkt o.b.v. psychologie en neuromarketing theorie. Alle collega’s, die haar cursus hebben gevold en die ik gesproken heb, zijn erg enthousiast. En ze is niet alleen zo maar een ‘LinkedIn-juf’, want in de korte tijd dat we daar bezig waren, kon ze als een coach ons kernachtig profileren en heb ik weer iets meer over mezelf geleerd. Fiona is echt een aanbeveling voor elke organisatie die haar mensen verder wil helpen in hun persoonlijke ontwikkeling.

We werken voor cliënten door heel Nederland. Interesse? Neem contact op voor een goed gesprek, online of op kantoor.