De meeste mensen denken jaarlijks langer na over hun vakantie dan over hun carrière. Deze prachtige trainingsdag gaat in op belangrijke vragen als: wat wil ik eigenlijk zelf, los van wat mijn werkgever of thuisfront van me vraagt? En… hoe ga ik dat voor elkaar krijgen? Zelfkennis en regie over je leven, op elk moment. De training wordt gegeven door Fiona Kloosterman van PintaPeople, ondernemer, persoonlijk leiderschapsexpert en auteur van 4 boeken over personal branding.

Programma

Onderstaand het programma zoals we deze bij een van onze opdrachtgevers in het reguliere programma aanbieden. De training staat op deze site als voorbeeld en kan naar behoefte van jouw organisatie worden aangepast uiteraard.

Theoretisch kader

Wat is eigenlijk persoonlijk leiderschap? Hoe neem je regie? Hoe werkt het brein? Wat is de invloed van je jeugd? Wat is projectie? Hoe verloopt de interactie tussen je zenuwstelsel, brein en lichaam? En hoe krijg je nou precies invloed in het moment over de dingen die je overkomen?

Wat wil ik en hoe bereik ik dat?

Stil staan, nadenken en voelen wat je zelf wil. Door middel van verschillende diepgaande en praktische oefeningen kijk je met name naar wat je nou écht verlangt en wat je tegenhoudt om dat daadwerkelijk te gaan doen? Wat staat er tussen jou en volledige regie in?

Actie

Het eindresultaat van deze training is meer zelfkennis, een beter besef van je eigen wensen en verlangens, het maken van een beslissing en het plannen van concrete vervolgstappen. Je maakt een begin van een plan van aanpak en de eerste belangrijke stappen naar zelfregie zijn gezet.

Het traject kan eventueel opgevolgd worden met een aantal individuele coachingsgesprekken.

Voor wie

Voor iedereen met een knagend gevoel van onvrede, voor mensen die twijfelen of ze wel op de goede plek zitten, voor mensen die zakelijk en/of privé meer regie zoeken en willen nadenken bij de belangrijkste vraag: Wat wil ik zelf?

Aangezien een aantal oefeningen met collega’s worden gedaan moet je de bereidheid hebben jezelf in een bepaalde mate open te stellen naar collega’s. Uiteraard mag en kan je te allen tijde zelf bepalen hoe ver je daarin gaat. We dagen je juist ook in deze training uit niks te hoeven moeten.

Voorbereiding

Neem je goede humeur mee! En pen en papier is ook handig. 

Boeken?

Wil je deze training boeken of wil je met ons in gesprek of deze training passend is voor jouw vraag? Stuur dan een berichtje.