De meeste mensen denken langer na over hun jaarlijkse vakantie dan over zichzelf

Dat mag in deze veranderende samenleving echt anders. PintaPeople begeleidt bedrijven en instellingen met trainingsprogramma’s persoonlijk leiderschap en personal branding.

Eigenaar van PintaPeople Fiona Kloosterman is veelgevraagd en deskundig trainer, spreker en coach op het gebied van persoonlijk leiderschap en personal branding. Ze is auteur van 4 boeken op het gebied van personal branding en duikt regelmatig ergens op in de media. Ze is verbonden aan LinkedIn als LinkedIn Ambassador. Fiona werkt samen met een team van trainers en overige experts.

Boek meteen een afspraak 

Persoonlijk leiderschap in bedrijf is bedoeld voor organisaties en bedrijven die hun medewerkers en management willen prikkelen en uitdagen om verder te kijken dan de functietaken en verantwoordelijkheden en na te denken, te werken aan zichzelf.

Waarom? Wendbare bedrijven en instellingen vragen om wendbare medewerkers die weten wat ze willen, wensen en grenzen kunnen aangeven en zichzelf kunnen presenteren.

Hoe? Met workshops, training en coaching eventueel aangevuld met e-learning. Van een praktische LinkedIn training, een training loopbaanoriëntatie tot een half jaar programma Persoonlijk Leiderschap.

Veelgevraagde trajecten en trainingen persoonlijk leiderschap:

 • Coachingsprogramma persoonlijk leiderschap of personal branding individueel (doorgaans 4-6 gesprekken);
 • Training loopbaanoriëntatie ‘wat wil ik’ (halve tot hele dag);
 • Training werkgeluk (halve of hele dag);
 • Training persoonlijk leiderschap (hele dag);
 • Training persoonlijk leiderschap in reorganisatietijd (hele dag);
 • Training personal branding met Linkedin (1 dag) en advanced training LinkedIn (halve dag);
 • Training persoonlijk leiderschap intensive (3 dagen);
 • Training personal branding intensive (3 dagen) 1 dag ‘ wat wil ik’ 1 dag ‘hoe ga ik dat bereiken’ en 1 dag ‘LinkedIn’;
 • 6 maanden programma persoonlijk leiderschap. Elke maand een trainingsdag en 2 coachingssessies per deelnemer.

Nieuw in het assortiment!

 • Moeiteloos werken, je stress de baas. Training 1-3 dagen, op locatie.
 • Invloed door zelfkennis. Training 1-6 dagen.
 • De stem van je lijf. Leer luisteren naar signalen. Training 1-6 dagen, op locatie.

Persoonlijke coaching

Er is een beperkt aantal coachingsplekken beschikbaar, op aanvraag. Meer informatie op de pagina persoonlijke coaching.

Lezing

In combinatie met een trainingsprogramma als bovengenoemd, als kick-off of gewoon los te reserveren. Een lezing of workshop over (werk)geluk, persoonlijk leiderschap of personal branding duurt 30 minuten tot 1,5 uur en is toegankelijk, energiek en verfrissend. Verwacht een combinatie van de laatste trends, cijfers, praktische informatie en wat reflectie-oefeningen voor de deelnemers.

Basisprincipes PintaPeople

Weten wat je moet doen om te veranderen is niet genoeg om echt nieuw gedrag aan te leren en van oude gewoontes af te komen. Een optimaal coachingstraject of training heeft de volgende ingrediënten in zich:

 1. Weten (kennis opdoen)
 2. Voelen (je lijf geeft het namelijk haarfijn aan, leer ernaar te luisteren en te handelen)
 3. Verbinden (contact maken, wat vertel en wat vertel je niet, non-verbale communicatie)
 4. Spelen (aan de slag, actie, experimenteren, jezelf de vrijheid geven om te oefenen)
 5. Ontspannen (opladen, me-time, je eigen leertempo zoeken)

En ja. Zelfs tijdens een LinkedIn training kan dat. Vraag ons hoe. 

Locatie

Bij de opdrachtgever. Of op aanvraag bij OphodenPijl of De Uylenburg, waar Fiona vaker trainingen geeft. De bijkomende locatiekosten zullen dan worden doorberekend in het trainingstarief. De locatie voor coaching is: Surinamestraat 24 in Den Haag (kantoor PintaPeople).

Wat vinden anderen?

 • Saskia (Inhurend HR manager): The best ROI on training ever! Thank you very much, Fiona. I look forward to working with you again.
 • Esther (Inhurend HR BP): Fiona wil ik bij deze van harte aanbevelen. Ze heeft voor WPG Uitgevers een vijftal keer een training van 1 dag gegeven over ‘solliciteren met social media’ voor onze medewerkers die boventallig werden. Scherpe prijs en uitstekende kwaliteit.
  Ze is deskundig, echt een opinion leader op social om te volgen. Haar training is praktisch, laagdrempelig, authentiek en lekker interactief.
  Aan het einde van de dag is je Linked In profiel een stuk beter en weet je hoe het af te maken. Onbewust maak je een stap in het loslaten van je oude werk en accepteren van aanstaande boventalligheid. Je hebt een nieuwe profielfoto en krijgt haar boekje mee om thuis te lezen. Via twitter is ze goed bereikbaar voor vragen na afloop.
  Wat ik bijzonder vond is dat ze als trainster goed kan omgaan met de emoties die spelen op zo’n dag en in staat is om individuele aandacht te geven. Ze is sterk met taal en helpt woorden vinden om je kwaliteiten te verwoorden.
  Kortom, zeer gewaardeerd en voor herhaling vatbaar.
  Let’s keep in touch!
 • Remco (deelnemer Twitter lezing): Fiona heeft de presentatie “Hoe profileer ik mijzelf digitaal” gehouden over de kracht van social media. Wat hierbij opviel is de passie, uitstraling en charisma waarmee ze haar publiek bereikt en betrekt bij de presentatie. Met bevlogenheid vertelde ze in een opbouwend verhaal de mogelijkheden van social media zonder het mooier te maken. De nadruk lag hierbij op Twitter. Ook de do’s en don’ts kwamen duidelijk aan bod. Hierbij gaat ze op een integere manier om met de opmerkingen vanuit de zaal. Met de tips en hints kan een ieder zich op een juiste manier zich bewegen in het Twitter gebeuren. Zeker aangestoken door het grote enthousiasme van Fiona.
  De boodschap: “Just do It!”.
 • Mark (deelnemer LinkedIn training): ‘Met hart en ziel’ is de uitdrukking die in me opkomt wanneer ik aan Fiona denk. Vorige week mocht ik, samen met collega’s, haar Personal Branding cursus volgen, die georganiseerd was door T-Mobile. Ik was vooral onder de indruk van Fionas kunnen om niet alleen een inhoudelijk goed verhaal neer te zetten, maar ook om de stof op een erg toegankelijke en plezierige manier over te brengen. Zo hebben we o.a. geleerd hoe men naar jouw persoonlijke visitekaartje op LinkedIn kijkt o.b.v. psychologie en neuromarketing theorie. Alle collega’s, die haar cursus hebben gevold en die ik gesproken heb, zijn erg enthousiast. En ze is niet alleen zo maar een ‘LinkedIn-juf’, want in de korte tijd dat we daar bezig waren, kon ze als een coach ons kernachtig profileren en heb ik weer iets meer over mezelf geleerd. Fiona is echt een aanbeveling voor elke organisatie die haar mensen verder wil helpen in hun persoonlijke ontwikkeling.