Personal branding wordt Persoonlijk leiderschap

Afgelopen weken was ik vrij. Vrij van trainen, van coachen, van afspraken. Vrij om inspiratie op te doen. Niks te doen. Boeken te lezen. Te genieten van de natuur, nieuwe dingen te ondernemen, wat te reizen en vooral vrij om na te denken over PintaPeople. En het aanbod.

Ik besluit dat het tijd is om het aanbod te verdiepen. Met mijn inmiddels een paar jaar geleden behaalde healingopleiding en het derde jaar als student Lichaamsgericht Psychotherapeut in zicht begeleid ik in mijn coachpraktijk op dit moment jullie ook bij allerlei dieper liggende persoonlijke vragen en thema’s op het gebied van persoonlijk leiderschap. Deze zomer zullen ook de trainingen meer naar dat niveau getrokken worden. Zo werk ik momenteel onder andere aan een meerdaagse training persoonlijk leiderschap en zal het in-company aanbod verrijkt worden met een paar mooie inhoudelijke trainingen ‘Leiding over je Loopbaan’. Ik kan niet wachten met jullie daaraan te kunnen werken.

De term personal branding wordt daarmee Persoonlijk leiderschap. Ik heb daarvoor gekozen, omdat het meer de lading van het werken van ‘binnen’ naar ‘buiten’ dekt. Personal branding is eigenlijk een onderdeel van Persoonlijk leiderschap, de vertaalslag naar buiten toe. Hoe kan je jezelf naar buiten toe profileren, als je jezelf nog helemaal niet zo goed kent? Hoe kan je werken aan je verpakking, als je niet weet wat het kado is wat erin zit? Binnen beginnen is buiten winnen. De LinkedIn trainingen blijven dus gewoon gegeven worden, al zal ik ze zelf op het gedegen inwerken na niet meer of bijna niet meer geven. Uiteraard draag ik ze zorgvuldig over aan een of meer collega’s.

Zo blijven we je optimaal bedienen, met eens steeds mooier rijker verdiepender aanbod. Ik ben er blij mee. Ik hoop jullie ook! Ik verwelkom je graag na 1 september als de deuren weer open gaan.

Tot dan! Fiona Kloosterman

(Fotocredits Evert Blaauwendraad)