Bijna iedereen die zichzelf zakelijk serieus neemt heeft tegenwoordig een LinkedIn-account. Via LinkedIn kom je op een eenvoudige manier in contact met ex-collega’s, vakgenoten, oud klasgenoten, potentiële klanten, zakelijk partners en de helden en voorlopers op je vakgebied. En als je het een beetje slim aanpakt, zij natuurlijk ook met jou.

LinkedIn is dus allang niet meer het platform waar je vooral moet zijn als je een baan zoekt. Het is ook echt een geweldige site als je geïnspireerd wil worden op je vakgebied, nieuwe contacten wil leggen met relaties of meer klanten nodig hebt.

Redenen om LinkedIn als platform serieus te nemen

  • Het is gratis. Althans de basis. Meer heb je eigenlijk ook niet nodig.
  • Je kunt er eenvoudig interessante personen en bedrijven vinden. En volgen. Of toevoegen aan je netwerk. Recruiters, klanten, beslissers.
  • Je wórdt gevonden, als je het goed doet zonder veel sollicitatie-heisa uit te halen of koude acquisitie te hoeven plegen.
  • Informatie. Inspiratie op je vakgebied of buiten de muren van het bedrijf waar je werkt.
  • Vacatures. LinkedIn heeft een vacature onderdeel, je maakt eenvoudig een zoekopdracht aan. Je kunt daarnaast actief zelf aangeven dat je open staat voor een nieuwe baan.
  • Klanten. Verbind met mensen die wellicht geïnteresseerd zijn in je diensten.

We begeleidden inmiddels vele professionals, ondernemers en managers op LinkedIn op hun eerste en verdere stappen. De meest gehoorde feedback die we krijgen is: “Er kan meer mee dan ik dacht”!

LinkedIn coaching

LinkedIn coaching

We verzorgen LinkedIn coaching op maat op ons kantoor in Den Haag. Ontdek wat jij nodig hebt om succesvol op LinkedIn bezig te zijn met je personal branding. We gaan direct en actief aan de slag achter je laptop. Met 1 sessie heb je al een hoop informatie en een grotendeels gevuld profiel.

LinkedIn training

Ons 3-koppig team verzorgt in-company Personal Branding met LinkedIn trainingen bij diverse kleine en grote bedrijven en instelling. Af en toe organiseren we daarnaast ook open trainingen.

We zijn expert op het gebied van persoonlijk leiderschap en personal branding. LinkedIn is een essentiële tool om je zakelijke doelstellingen te halen, maar LinkedIn alleen is ook maar LinkedIn alleen. De training en coaching kan daarnaast dus nog uitgebreid worden met training en coaching personal branding, persoonlijk leiderschap, advanced LinkedIn gebruik, corporate branding/marketing of gewoon een profielfotograaf voor een knalgoede foto.

Wil je ook aanschuiven aan een open personal branding met LinkedIn training, een LinkedIn training binnen je bedrijf organiseren of een persoonlijk advies? Neem even contact op voor een vrijblijvende afspraak.