Interesse in deze training? Klik hier om je onderaan deze pagina in te schrijven!

Bijna iedereen die zichzelf zakelijk serieus neemt heeft tegenwoordig een LinkedIn-account. Via LinkedIn kom je op een eenvoudige manier in contact met ex-collega’s, vakgenoten, oud klasgenoten, potentiële klanten, zakelijk partners en de helden en voorlopers op je vakgebied. En als je het een beetje slim aanpakt, zij natuurlijk ook met jou.

LinkedIn is dus allang niet meer het platform waar je vooral moet zijn als je een baan zoekt. Het is ook echt een geweldige site als je geïnspireerd wil worden op je vakgebied, nieuwe contacten wil leggen met relaties of meer klanten nodig hebt.

Deze unieke training wordt gegeven door de enthousiaste trainers Ivonne van Zuilen, Dennis Sanchez of Fiona Kloosterman waarin Personal Branding gecombineerd wordt met LinkedIn. Een mooie combinatie van inzicht in jezelf krijgen en hoe je dat praktisch kan toepassen op LinkedIn. Meest gehoorde feedback na deze training: “Enthousiasmerende training, meer inzicht in mezelf, lekker praktisch aan de slag” en “LinkedIn is er ook voor mensen die niet op zoek zijn naar een nieuwe baan!”

PROGRAMMA TRAINING

Tijdens deze dagtraining komen de volgende onderwerpen aan bod.

 • Zichtbaarheid op LinkedIn. Hoe bekijken anderen jouw profiel, wat is belangrijk daarbij en hoe kun je beter vindbaar worden voor recruiters, klanten of prospects.
 • Zoeken op LinkedIn. Hoe kun je zelf beter zoeken op LinkedIn naar mensen, bedrijven, vacatures of interessante informatie.
 • Personal branding. Om een goed & vindbaar LinkedIn profiel te hebben moet je eerst weten wie je zelf bent, wat je goed kan en wat je wilt, oftewel inzicht krijgen in jouw Personal Brand.
 • Jouw profiel op LinkedIn. Met alle bouwstenen ga je in deze praktische training meteen aan de slag zodat je aan het einde van de dag met een professioneel profiel naar huis gaat! En wellicht met meer connecties en je eerste post (sinds lange tijd )

VOOR WIE

Voor iedereen die LinkedIn eens echt goed wil begrijpen en gebruiken. LinkedIn beginners en gevorderden zijn beide welkom, de ervaring leert dat iedereen er wat aan heeft en juist de mix in niveaus een mooie ervaring voor iedereen geeft.

WANNEER & WAAR

 • 10 september 2020

Locatie: http://www.uylenburg.nl/
Noordeindseweg 70 Delfgauw (onder voorbehoud)

Inloop: 8.45 uur
Start: 9.00 uur
Einde: ca 16.30 uur

Eventueel overnachten kan, te reserveren bij Uylenburg.

TARIEF

€ 499 euro ex btw voor een hele dag, inclusief koffie, thee en lunch.

VOORBEREIDING

Je dient minimaal een LinkedIn account aangemaakt te hebben. Neem je laptop (niet een ipad oid), oplader, je LinkedIn username en password mee. En denk ook al eens na over wie jij bent, wat je goed kan en wat je wilt.

MELD JE NU AAN!

  We nemen na aanmelding binnen een dag contact met je op. Heb je nog vragen? Vul het contactformulier in of bel /app direct met Fiona Kloosterman op 06-54607569. Hopelijk tot snel!

  INDIVIDUELE LINKEDIN BEGELEIDING

  Liever 1-op-1 begeleiding? We verzorgen LinkedIn coaching op maat op ons kantoor in Den Haag. Ontdek wat jij nodig hebt om succesvol op LinkedIn bezig te zijn met je personal branding. We gaan direct en actief aan de slag achter je laptop. Met 1 sessie heb je al een hoop informatie en een grotendeels gevuld profiel.

  Ga naar Personal Branding & LinkedIn – 1-op-1 Coaching