Online training van 2 uur met alle LinkedIn tips!

Interesse in deze training? Klik hier om je onderaan deze pagina in te schrijven!

LinkedIn is dus allang niet meer het platform waar je vooral moet zijn als je een baan zoekt. Het is ook echt een geweldige site als je geïnspireerd wil worden op je vakgebied, nieuwe contacten wil leggen met relaties of meer klanten nodig hebt.

Deze unieke training wordt gegeven door de enthousiaste trainers Ivonne van Zuilen, Dennis Sanchez of Fiona Kloosterman waarin Personal Branding gecombineerd wordt met LinkedIn. Een mooie combinatie van inzicht in jezelf krijgen en hoe je dat praktisch kan toepassen op LinkedIn. Meest gehoorde feedback na deze training: “Enthousiasmerende training, meer inzicht in mezelf, lekker praktisch aan de slag” en “LinkedIn is er ook voor mensen die niet op zoek zijn naar een nieuwe baan!”

PROGRAMMA TRAINING

Krijg in deze online training van 2 uur handige tips voor jouw Personal Brand en alle ins & outs van LinkedIn waar je daarna zelf mee aan de slag kunt gaan. 

Onderwerpen die langs komen zijn o.a. hoe werkt LinkedIn, je profiel, content posten, je netwerk, hoe vindbaar ben je en handige vragen om te ontdekken wie je bent, wat je kan en wat je wil (oftwel wat is jouw personal brand).

Tijdens deze online training is er uiteraard alle ruimte voor jouw specifieke vragen.

VOOR WIE

Voor iedereen die LinkedIn eens echt goed wil begrijpen en gebruiken. LinkedIn beginners en gevorderden zijn beide welkom, de ervaring leert dat iedereen er wat aan heeft en juist de mix in niveaus een mooie ervaring voor iedereen geeft. Het is wel handig als je een dosis zelfdiscipline hebt want na de korte training zul je zelf aan de slag moeten! Is dat niet je sterkste kant? Kies dan voor de dagtraining Personal Branding & LinkedIn in 1 dag van PintaPeople. Deze is op locatie en zorgt ervoor dat je na een dag weer een spik & span profiel hebt.

WANNEER & WAAR

  • 25 juni 2020 van 10:00 tot 12:00 uur.
  • 9 juli 2020 van 10:00 tot 12:00 uur.

Locatie: online
De link naar de online omgeving ontvang je uiterlijk 1 dag van te voren.

TARIEF

€ 99 euro ex btw.

VOORBEREIDING

Je dient minimaal een LinkedIn account aangemaakt te hebben.

MELD JE NU AAN!

    We nemen na aanmelding binnen een dag contact met je op. Heb je nog vragen? Vul het contactformulier in of bel /app direct met Fiona Kloosterman op 06-54607569. Hopelijk tot snel!

    INDIVIDUELE LINKEDIN BEGELEIDING

    Liever 1-op-1 begeleiding? We verzorgen LinkedIn coaching op maat op ons kantoor in Den Haag. Ontdek wat jij nodig hebt om succesvol op LinkedIn bezig te zijn met je personal branding. We gaan direct en actief aan de slag achter je laptop. Met 1 sessie heb je al een hoop informatie en een grotendeels gevuld profiel.

    Ga naar Personal Branding & LinkedIn – 1-op-1 Coaching