Bijna iedereen die zichzelf zakelijk serieus neemt heeft tegenwoordig een LinkedIn-account. Via LinkedIn kom je op een eenvoudige manier in contact met ex-collega’s, vakgenoten, oud klasgenoten, potentiële klanten, zakelijk partners en de helden en voorlopers op je vakgebied. En als je het een beetje slim aanpakt, zij natuurlijk ook met jou.

LinkedIn is dus allang niet meer het platform waar je vooral moet zijn als je een baan zoekt. Het is ook echt een geweldige site als je geïnspireerd wil worden op je vakgebied, nieuwe contacten wil leggen met relaties of meer klanten nodig hebt.

We verzorgen LinkedIn coaching op maat op ons kantoor in Den Haag. Ontdek wat jij nodig hebt om succesvol op LinkedIn bezig te zijn met je personal branding. We gaan direct en actief aan de slag achter je laptop. Met 1 sessie heb je al een hoop informatie en een grotendeels gevuld profiel.

INHOUD COACHING

Jouw coachsessie is uiteraard volledig gericht op jouw persoonlijke vraag, maar je kunt denken aan de de volgende onderwerpen:

  • Zichtbaarheid op LinkedIn. Hoe bekijken anderen jouw profiel, wat is belangrijk daarbij en hoe kun je beter vindbaar worden voor recruiters, klanten of prospects.
  • Zoeken op LinkedIn. Hoe kun je zelf beter zoeken op LinkedIn naar mensen, bedrijven, vacatures of interessante informatie.
  • Personal branding. Om een goed & vindbaar LinkedIn profiel te hebben moet je eerst weten wie je zelf bent, wat je goed kan en wat je wilt, oftewel inzicht krijgen in jouw Personal Brand.

VOOR WIE

Voor iedereen die LinkedIn eens echt goed wil begrijpen en gebruiken. LinkedIn beginners en gevorderden zijn beide welkom.

LOCATIE

  • MELKhuis
  • Surinamestraat 24
  • 2585 GJ Den Haag

VOORBEREIDING

Je dient minimaal een LinkedIn account aangemaakt te hebben. Neem je laptop (niet een ipad oid), oplader, je LinkedIn username en password mee. En denk ook al eens na over wie jij bent, wat je goed kan en wat je wilt.

INTERESSE?

Wil je deze coaching boeken of wil je met ons in gesprek of deze coaching passend is voor jouw vraag? Vul het contactformulier in of bel /app direct met Fiona Kloosterman op 06-54607569. Hopelijk tot snel!

LIEVER EEN GROEPSTRAINING?

Deze unieke 1-daagse training wordt gegeven door de enthousiaste trainers Ivonne van Zuilen, Dennis Sanchez of Fiona Kloosterman waarin Personal Branding gecombineerd wordt met LinkedIn. Een mooie combinatie van inzicht in jezelf krijgen en hoe je dat praktisch kan toepassen op LinkedIn. Meest gehoorde feedback na deze training: “Enthousiasmerende training, meer inzicht in mezelf, lekker praktisch aan de slag” en “LinkedIn is er ook voor mensen die niet op zoek zijn naar een nieuwe baan!”