Open trainingen persoonlijk leiderschap en personal branding

Af en toe organiseren we bij PintaPeople open trainingen op het gebied van persoonlijk leiderschap en personal branding.

Open 1-daagse personal branding met LinkedIn trainingen

Tijdens deze inspirerende dag leer je meer over LinkedIn, hoe anderen jouw profiel bekijken en hoe je beter vindbaar kunt worden voor recruiters, klanten of prospects. En ook hoe jij beter kunt zoeken op LinkedIn naar mensen, bedrijven, vacatures of interessante informatie. Om een goed & vindbaar LinkedIn profiel te hebben moet je eerst weten wat jouw personal brand is en dat doen we d.m.v. vragen over wie je zelf bent, wat je goed kan en wat je wilt. Met deze bouwstenen ga je in deze praktische training meteen aan de slag zodat je aan het einde van de dag met een professioneel profiel naar huis gaat! En wellicht met meer connecties en je eerste post (sinds lange tijd 😉).

Trainer: Ivonne van Zuilen

Tip: We zijn ook op Springest te vinden, voor hen die via de werkgever en Springest een training, opleiding of coaching kunnen boeken.

Meer weten? Geïnteresseerd in een open training en staat je keuze hier niet bij? Of wil je ons graag eens een keer bij jou in de regio een open training zien geven? Stuur even een berichtje.