Natuurcoaching als succesvol middel om te kunnen kiezen

  • Doen wat wordt verwacht of wat je zelf wil?
  • Weggaan of blijven?
  • Vaste baan of ondernemerschap?
  • Wel of niet het gesprek aan gaan?

Zomaar een aantal vragen die door je hoofd kunnen spelen. Je staat voor een dilemma en komt er niet uit. Je hebt het idee of gevoel dat je al een tijdje in rondjes denkt. Je wil een nieuwe stap maken en twijfelt. Om dat patroon te doorbreken hebben we natuurcoaching als apart onderdeel in ons aanbod opgenomen. Fiona is opgeleid als intuïtief natuurcoach en coacht al jaren mensen in de natuur als onderdeel van de trajecten. Deze gesprekken hebben doorgaans een hele hoge waardering en grote impact. We gebruiken in dit gesprek de natuur als bron van inspiratie en het aanboren van je intuïtieve vermogen. Zodat je heldere beslissingen kunt nemen vanuit je hoofd én vanuit je hart.

Individuele sessies:

  1. Wandeling individueel: 1,5 uur
  2. Intensive individueel: Dag (10 – 5  uur) inclusief lunch

Deze individuele sessies bestaan uit rustige wandelingen, vragen, stilte, voelen, mediteren en visualisatie-oefeningen. Het lichaam is vaak langzamer dan de geest dus vertragen is een thema, we gaan er niet de pas inzetten. Af en toe staan we letterlijk stil en doen we een oefening. Het tempo en de oefeningen worden afgestemd op jou en je vraagstuk.

Cursusdagen met een groep van maximaal 8 personen:

  1. Cursusdag groep: Dag (10 – 5 uur) inclusief lunch
  2. Intensive weekendcursus: Weekend vrijdagochtend t/m zondagavond

De groepssessies bestaan ook uit rustige wandelingen, vragen, stilte, voelen, mediteren en visualisatie-oefeningen. De oefeningen wisselen zich af tussen stilte-oefeningen alleen, deel- en reflectieoefeningen met de groep, meditaties in de groep en oefeningen in tweetallen.

Meer weten? Stuur een bericht of WhatsApp.