Ontwikkel je leiderschapskwaliteiten zes maanden lang. Elke maand een gezamenlijke trainingsdag met persoonlijke mentoring en coaching tussendoor.

Een prachtig in-company leiderschapstraject van zes maanden.

Wat houdt het leadership track in?

In het Leadership Track leer je jezelf kennen en positioneren binnen je organisatie. Je krijgt alle gelegenheid om je eigen potentieel te zien en te benutten in dit 6 maanden durende Track, door middel van maatwerk. Om dit maatwerk te borgen starten we bij iedere afzonderlijke deelnemer met een persoonlijke intake. Zo weten we zeker dat we de inhoud zo op jou kunnen afstemmen dat we het maximale resultaat gaan behalen, voor jou. Onder bezielende leiding van een ervaren trainster, auteur en coach, ga je vervolgens ‘de strijd’ aan met jezelf. Van binnen naar buiten. Het track is op maat, maar om je een idee te geven… we behandelen ruwweg de volgende onderwerpen:

  • Persoonlijk leiderschap
  • Leiderschap en coaching
  • Communicatie en Feedback
  • Personal branding en profileren
  • LinkedIn
  • Storytelling
  • Spreken in het openbaar

We werken van binnen naar buiten. We starten met: Wie ben je (als leider)? We begeleiden je met verschillende praktische oefeningen en theorie naar zelfkennis en bewust leiderschap. Op de voorlaatste trainingsdag word je een hele dag begeleid door een ervaren sprekerstrainer. Het track wordt uiteindelijk spetterend afgesloten: Op de laatste dag krijg je de kans jouw reis op jouw manier aan het management te presenteren en ontvang je een certificaat.

Het niveau en het werktempo liggen hoog en we vragen een flinke dosis inzet van je, maar de beloning is dat dubbel en dwars waard. Samen met groep doorloop je een persoonlijke reis waar je de rest van je leven op kan terug vallen. Je leert jezelf kennen als nooit tevoren en wordt 1 op 1 begeleid in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Dit traject maakt jou niet de volgende manager, maar de volgende leider!

Na afronding van het traject …

… ken je jezelf een stuk beter. Wie ben je, wat kan je en wat wil je?

… heb je jezelf ontwikkeld in belangrijke competenties;

… heb je een unieke kans gehad om jezelf te laten zien binnen de organisatie en heb je je professionele netwerk aanzienlijk vergroot;

…heb je unieke inzichten opgedaan waar je de rest van je leven op kan terug vallen;

…kan jij verhalen vertellen (Storytelling) als de beste!

…heb je je leiderschapstoolkit flink kunnen vergroten;

…ontvang je een certificaat opgesteld namens je organisatie en PintaPeople

Wil jij dit ook voor jouw organisatie? Neem dan even contact op.