Zoveel wordt ingevuld en bedacht. Zoveel wordt er onbedoeld misgegrepen. Niet uitgesproken. Onhandig uitgesproken. Verwacht. Verlangd. Gehoopt. Bevroren. Vergeten. Weggestopt.

Dat is niet alleen bij individuen zo, maar ook binnen allerlei soorten relaties. Daarom zijn er de duosessies.

De ‘dit is geen relatietherapie’ duosessies zijn sessies die gericht zijn op het herstellen van intimiteit (nabijheid, openheid) in de relatie, door middel van communicatie en eenvoudige lichaamsgerichte oefeningen in contact. Zacht, liefdevol, voelend, op zoek naar puur, waar en echt contact. Met een lach en een traan.

Ze zijn dus niet bedoeld als relatietherapie en worden grotendeels zonder woorden gedaan. Letterlijk laagdrempelig weer in contact komen met elkaar, nieuwsgierig, zonder dat er iets moet, met liefde voor alle twee. Voelen wat er te voelen is in contact. Dat is het doel.

De sessies kunnen ingezet worden in de liefdesrelatie, maar ook bij conflicten in andersoortige relaties, bijvoorbeeld als contactherstel gewenst is met een collega, zakelijke relatie of familielid. Beide de wil hebben om te durven voelen wat er is, dat is de enige voorwaarde.

Jullie zijn van harte welkom.