Persoonlijk leiderschap in je carrière

Uren per dag besteden we aan werken. We geven onze energie weg aan onze bazen, klanten, werkgerelateerde activiteiten. Soms zelfs zonder er bij na te denken. De meeste mensen besteden immers nog steeds meer tijd aan het uitzoeken van de vakantiebestemming dan aan zichzelf. Bij ons reflecteer je op je carrièrepad en werk je aan passende actie.

En dus vragen we jou: Hoe wil jij bijdragen aan de wereld? Hoe wil jij geld verdienen? Wat is jouw droom of ambitie en hoe zorg je dat je deze ambitie gaat waarmaken? En heb je nog wel plezier in je werk? In het bedrijf waar je nu werkt, in de onderneming waar je nu onderneemt of op een andere plek. Waar lig je wakker van? Wat wil je echt? En hoe bereik je dat? Doel is het werk en de werkomgeving te vinden dat bij je past en je zichtbaar te maken op jouw authentieke manier zodat ze je kennen en voor je kiezen.

Met loopbaancoaching en personal branding begeleiding helpen we je op maat.

Ervaar je stress op je werk? Heb je het gevoel dat je niet goed ‘uit de verf komt’? Heb je een conflict? Zien ze je niet staan?

Met persoonlijke coaching, lichaamsgerichte therapie en systemisch werk helpen we je aan nieuwe kennis en inzichten en het leren luisteren naar je lichaam. Doel is te weten wat je wil (en niet wil) in relatie tot je werk of de situatie, dat te kunnen voelen en daar ook nog woorden aan te kunnen geven.