Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gratis Antistress Zoom sessie

12 september 2020 @ 11:00 - 12:00

- Gratis

Wil je aan de slag met persoonlijk leiderschap? Effectief persoonlijk leiderschap kan echt niet zonder goed contact met je lijf (de signalen waarnemen, interpreteren en toepassen) en ontspanning .. Daarom heb ik de antistress en bodyscan Zoomsessies in het leven geroepen. Opdat je weer even in contact met je lijf kunt komen en ervaart waar je eventueel nog iets te doen hebt. Elke keer met een ander thema.

Antistress Zoom? Wat gaan we doen?

Deze Zoom-variant is een goed voorbeeld van een kind van deze Covid tijd en een prachtig terugkerend item in het assortiment geworden. Het werd in eerste instantie gegeven aan mensen in de Zorg die zo hard aan het werk waren in de Covid-hectiek, maar is inmiddels uitgegroeid tot een vast programma-onderdeel. Een rustige start van het weekend waar je weer even verbindt met jezelf.

Voor wie zelden Zoom gebruikt leg ik uit wat we gaan doen:

We starten allemaal met camera aan en mic uit. Na de opening doen we een oefening die telkens wisselt, soms in contact met elkaar (en even je mic aan) en soms alleen. Daarna mag je eventueel ook je beeld uitzetten en doe ik een rustige bodyscan met toelichting per segment, zodat je werkelijk de signalen van je lijf kan gaan ervaren. We eindigen weer met camera en mic aan. Gezamenlijk. En dan mag je eventueel kort iets delen. Ik sluit af met een gedicht. Daarna gaan we opgeladen het weekend in.

Alles is goed tijdens deze Zoom sessies. Voel je vooral welkom, vrij en relaxed om wel of niet mee te doen.

Hoe doe je mee met deze gratis Zoomsessies?

Meld je aan met de rsvp knop in dit event. Dan ontvang je van mij de Zoom link waarmee je kunt deelnemen. Je belandt dan in de wachtkamer. Om 11 uur zal ik degenen die er zijn allemaal tegelijk binnen laten en starten we.

Heb je nog nooit meegedaan met Zoom? Download dan vast de Zoom app en probeer of je geluid en camera het doen, met een huisgenoot of vriend(in). Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Op de zaterdagen verwacht ik meerdere mensen dus kan ik je helaas niet individueel begeleiden met verbinden van camera of geluid. Een troost: 9 van de 10 keer gaat het gewoon goed, ook bij nieuwkomers! 😉

LET OP: Zorg dat je op tijd bent. Na aanvang kan ik geen mensen meer uit de wachtkamer halen.

Tijdsduur van de sessie: Ca. 3 kwartier/ 1 uur.

Wie is je begeleider?

Fiona Kloosterman, expert persoonlijk leiderschap en personal branding. Opgeleid oa als coach, loopbaanbegeleider, energetisch én lichaamsgericht therapeut helpt ze je leiding over jezelf te nemen.

Gegevens

Datum:
12 september 2020
Tijd:
11:00 - 12:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

Online
Online + Google Maps

Organisator

Fiona
Telefoon
06-54607569

RSVP

Tickets are not available as this evenement has passed.

Gegevens

Datum:
12 september 2020
Tijd:
11:00 - 12:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

Online
Online + Google Maps

Organisator

Fiona
Telefoon
06-54607569