2x Open LinkedIn training – vol

Door mijn volle in-company trainingsprogramma’s geef ik eigenlijk zelden open trainingen LinkedIn. De komende weken komt daar verandering in, omdat ik ga samenwerken met een stel fantastische mensen!

Wil je dus ook leren LinkedIn te gebruiken omdat je een baan of klanten zoekt? Of omdat je bezig bent met personal branding als professional? Dan is dit je kans, je bent welkom.

Op 4 of 17 oktober as zijn er twee trainingsdagen gepland. In Delfgauw, op een prachtige locatie (achter de Ikea bij Delft). Kosten slechts: € 275,- ex btw inclusief lunch en koffie/thee. Dat heb je zo terugverdiend. Het programma is als volgt:

Een-daagse open LinkedIn training

Personal branding met LinkedIn, voor iedereen die resultaat wil halen met het persoonlijke account. Bijvoorbeeld omdat je ander werk zoekt, als professional LinkedIn inzet of ondernemer bent. Hoe doe je dat? LinkedIn echt leren gebruiken in 1 dag, dat doen we vandaag.

Een dag je verdiepen in de geheimen van LinkedIn, lekker praktisch achter je laptop. In een prachtige omgeving, landgoed Uylenburg.

Aan de orde komen;
– de basis van personal branding
– de belangrijkste instellingen
– de geheimen van een goed profiel
– goed leren zoeken
– updates en groepen
En alles wat je zelf verder nog wil weten.

Instapeis: Een basis LinkedIn account. Ervaring met LinkedIn is geen vereiste, de ervaring leert wel dat hoe meer je je vooraf verdiept hebt, des te meer er blijft hangen.

Belangrijk!!
Vergeet niet eigen laptop mee te nemen, voeding (stroom) én je username en password van LinkedIn.

Deelnamebedrag
€ 275 euro ex btw voor een hele dag, inclusief koffie, thee en lunch.

Locatie
http://www.uylenburg.nl/
Noordeindseweg 70 Delfgauw

Inloop: 9.45 uur
Start: 10.00 uur
Einde: ca 16.30 uur

Eventueel overnachten kan, te reserveren bij Uylenburg

Wil je mee doen of heb je een vraag? Geef maar een gil in een berichtje. Of stuur een mail naar info@pintapeople.com. De trainingen worden samen gegeven: 4 oktober met Dennis Sanchez En 17 oktober met Ivonne van Zuilen

Met de groet van de LinkedIn juf

Fiona Kloosterman is eigenaar van PintaPeople en expert in persoonlijk leiderschap en personal branding. Ze schreef 4 boeken over deze onderwerpen, de vijfde is in de maak.