Fiona, als eigenaar van PintaPeople, gelooft in werken met andere ondernemers. Kijken wat past bij je vraag en daar de beste mensen bij vinden. Mensen die werken met passie en het beste uit je willen halen. Zo kunnen we alles aan: van individuele vraagstukken tot grote projecten.

susanna ↳ Susanna Reuhl (loopbaancoach, Den Haag)

is al vanaf het begin verbonden aan PintaPeople en trouwe samenwerkingspartner. Susanna weet als geen ander je drijfveren en wensen naar boven te halen. Vol aandacht en met humor neemt ze je mee in een doordacht traject. Aan het eind weet je wat je écht wil. Waar ze daarnaast heel sterk in is, zijn balans en burnoutvraagstukken. Met structuur en respect zet ze je op jouw tijd in beweging.

masja ↳ Masja van Loon (carrièrecoach en online personal branding, Amsterdam)

is werkzaam in de regio Amsterdam/Noord Holland. Masja helpt je als coach op een praktische sympathieke en duidelijke manier aan het kiezen van je richting en kan met jou daarna de vertaalslag naar online maken. Zoek je iemand in regio Amsterdam, vraag haar dus aan tafel.

cynthia ↳Cynthia Kloosterman (styliste, Den Haag)

is bekend van de serie ‘ Op zoek naar een Baan’ van RTL4. Cynthia helpt je bij het kiezen van de juiste kleding en kleur voor een sollicitatiegesprek of pitch. Gewoon uit je eigen collectie of (als je dat wil) door met je shoppen. Daarnaast zal je haar in het personal branding traject ontmoeten ter voorbereiding op de fotoshoot bij Yvette.

yvette ↳ Yvette Wolterinck ((profiel)fotografe, Den Haag)

maakt de meest geweldige profielfoto’s en foto’s voor je website. Ook als je niet fotogeniek bent of zo’n camera voor je neus maar niks vindt. Alle profielfoto’s van Fiona en vele van haar klanten zijn door haar gemaakt. Yvette’s foto zit standaard in het personal branding traject.

jarco ↳ Jarco Penning (salescoach en acquisitiestrateeg)

is een kei in het vertalen van sales best practices en onderzoeken naar verkoopsucces. Met Jarco geeft Fiona landelijk social selling trainingen bij grote en kleine bedrijven. Fiona richt zich daarbij de eerste dag op personal branding en social media profileren (online klanten aantrekken die bij je passen door branding en waarde toevoegen), Jarco slaat de tweede dag de brug naar ‘harde’ verkoopresultaten, het meten van selling en verkooptechnieken.

britt ↳ Britt van Capelleveen (online recruitment en sourcing expert)

weet echt alles over online recruitment, is een kei in LinkedIn search en is adviseur e-recruitment en geeft trainingen recruitment met sociale media. Met Britt geeft Fiona landelijk online recruitment trainingen voor recruiters, HRM’ers en intercedenten. Fiona richt zich de eerste dag op personal branding en social media profileren, Britt de tweede dag op advanced zoeken en binden van kandidaten.

fiona ↳ Fiona Kloosterman (voorheen Fiona Stoop, personal branding strateeg)

is eigenaar van PintaPeople en personal branding strateeg. Ze weet als geen ander hoe je je kunt profileren. Hoe je jezelf ‘vertaalt’ in tekst, woord en beeld en je verhaal vertelt. Ze houdt de laatste trends voor je bij, experimenteert met nieuwe technieken, is goed in sales en is naast personal branding en arbeidsmarkt/HR/coaching/recruitment opgeleid op het vlak van neuromarketing en storytelling. Ze graaft naar je persoonlijke drijfveren en strategie en vertaalt dat samen met jou naar een offline en online verhaal.

Verder werkt PintaPeople met een aantal vaste partners, zoals oa Pearson, ivm psychologische testen/vragenlijsten en Zijspreekt, het sprekersbureau voor vrouwen.

PintaPeople inschakelen?

Stuur een berichtje via het contactformulier of bel/app Fiona: 06-54607569