Fiona, als eigenaar van PintaPeople, gelooft in werken met andere ondernemers. Kijken wat past bij je vraag en daar de beste mensen bij vinden. Mensen die werken met passie en het beste uit je willen halen. Zo kunnen we alles aan: van individuele vraagstukken tot grote projecten.

susanna ↳ Susanna Reuhl (loopbaancoach, Den Haag)

is al vanaf het begin verbonden aan PintaPeople en trouwe samenwerkingspartner. Susanna weet als geen ander je drijfveren en wensen naar boven te halen. Vol aandacht en met humor neemt ze je mee in een doordacht traject. Aan het eind weet je wat je écht wil. Waar ze daarnaast heel sterk in is, zijn balans en burnoutvraagstukken. Met structuur en respect zet ze je op jouw tijd in beweging.

yvette ↳ Yvette Wolterinck ((profiel)fotografe, Den Haag)

maakt de meest geweldige profielfoto’s en foto’s voor je website. Ook als je niet fotogeniek bent of zo’n camera voor je neus maar niks vindt. Alle profielfoto’s van Fiona en vele van haar klanten zijn door haar gemaakt. Yvette’s foto zit standaard in het personal branding traject.

britt ↳ Britt van Capelleveen (online recruitment en sourcing expert)

weet echt alles over online recruitment, is een kei in LinkedIn search en is adviseur e-recruitment en geeft trainingen recruitment met sociale media. Met Britt geeft Fiona landelijk online recruitment trainingen voor recruiters, HRM’ers en intercedenten. Fiona richt zich de eerste dag op personal branding en social media profileren, Britt de tweede dag op advanced zoeken en binden van kandidaten.

Nicole van Zetten (online business assistant) 

van bureau2join kan je wel eens aan de telefoon krijgen of een mailtje van ontvangen. Ze neemt namelijk een deel van de klantcontacten en backoffice uit handen.

↳ Peter Verweij (belastingadvies en administratie)

van PGW doet de boekhouding en aangifte.

↳ Herco Lim 

van Digitale zaken zorgt dat de website draait.

fiona Fiona Kloosterman (coach/trainer, personal branding strateeg)

is eigenaar van PintaPeople en personal branding strateeg. Ze heeft een achtergrond in coaching, healing, spiritualiteit, is op dit moment in opleiding tot lichaamsgericht therapeut en combineert dat met laatste kennis en kunde op het gebied van de arbeidsmarkt, ondernemen, storytelling, neuromarketing en personal branding. Alle eerste (aan)vragen en komen bij haar of Nicole terecht.

NB: Er wordt nog gezocht naar een samenwerking met een videomaker en met een stylist. Weet je iemand? Stuur dan een bericht.

Verder werkt PintaPeople met een aantal vaste partners, zoals oa Pearson, ivm psychologische testen/vragenlijsten en Zijspreekt, het sprekersbureau voor vrouwen.

PintaPeople inschakelen?

Stuur een berichtje via het contactformulier of bel/app Fiona: 06-54607569