24 uur met Fiona

Wow. PintaPeople bestaat alweer 10 jaar! Wat is dat snel gegaan. 10 jaar groei, 10 jaar plezier, 10 jaar diepgang. Maar degenen die mij goed kennen raden het al: Een borrel organiseren is voor mij toch een beetje te afgezaagd, ik wil hier graag op mijn eigenzinnige experimentele manier bij stilstaan.

Ik nodig daarom dit jaar maar 1 gast uit.

1 gast?!

Ja! Dit is het idee: 24 uur met Fiona. A la het tv format, wat gestopt is (dus kunnen wij het mooi voortzetten op geheel eigen wijze). Eén gast. Eén coach. Eén bed & breakfast. Goede gesprekken, reflectie, inzichten en natuurlijk plezier. Leren, diepgang, sparren en ongetwijfeld veel lachen. Samen koken, samen praten, samen stil zijn, samen wandelen. Jij staat centraal.

Meld je aan

  • .. Wie een coachvraag heeft, de diepgang wil opzoeken, iets met zichzelf uit te zoeken heeft…
  • .. Wie het leuk vindt om op kosten van PintaPeople op een mooie locatie (de plek waar ik al mijn boeken heb geschreven) mee te doen met dit unieke feestje én mooi experiment…
  • ..Wie 24 uur weg wil en kan zijn…
  • ..Wie het niet erg vindt dat daar wat foto’s van op social media verschijnen…

..meld je dan nu aan, ik verloot dus maar 1 x 24 uur. Je kunt je gewoon aanmelden voor deelname aan deze loting onder de verschillende posts op social media of via het contactformulier op deze site. En nee, je komt bij mij niet op een emaillijst of in een adressenbestand. 15 juni aanstaande is de loting en zal ik deze post aanvullen met gegevens over de winnaar. De datum is ergens dit jaar en wordt in overleg bepaald.

Er komt dus echt maar 1 persoon op mijn feestje. Ben jij dat?

Ik kijk er enorm naar uit!